Käyttäjän arto kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,644)
 • arto

  Voi olla, että vesi ei lähdekään kuin pumppaamalla, ja se taas maksaa.              Meillä päin kaikilta turvesoilta lähtee vesi pumpulla pois. Ei saa enää muuten päästää vesistöön.  Menne ensin monen altaan läpi viimmein pumpulla jossa suodattimet jokeen/puroon.

  arto

  Tulee niille pedoille hintaa..Lapin Kansa: Yksi poronomistaja sai yli 700 000 euroa petovahingoista – suurimmat korvaukset ovat päätyneet samaan kylään vuosien ajan      Onko ne sen arvoisia.

  arto

  Luonnon kiertokulusta. On aikaisemminkin ollut lämpimiä talvia, Samoin kuumia kesiä. Nykytukijat puhuu jopa pikkujääkaudesta tulevaisuudessa. Toiset taa 50v kuluttua ilmaston lämpeneminen tuhoaa maapallon. Tottahan se on maailma muuttuu. Mutta onko se ihmisen aiheuttamaa vai aiheuttaako sen jatkuvan valon aurinko. Jotkut eläin lajit kärsii toiset lisäntyy. Samoin käy varmaan puustollekin.

  arto

  Se oli siis ihan virallinen hintavertailu.

  arto

  Samaa mieltä Tolopaisen kanssa. Vähän aikaa sitten meillä vertailivat hintoja. Prsima oli halvin kirkkaasti.

  arto

  Noista kauppojen etukorteista. Meillä käydään. Pelkästään s ryhmän kaupoissa. Boonusta ja ylijäämä palautusta tuli. Pitkälti toista tonnia.  Koskaan en lidlissä käynnyt enkä mene, poika ihaili sietä jotain räikkälenkki satsia. Sanoin jos sen ostat kotiin ei ole tulemista. Annoin tosin rahat parempaan laatu lenkisatsiin. Sen verran kotimaata rakastan että kierrän kaukaa kyseisen liikkeen. Arto metsästä mäkryjen keskeltä viccyä tankatessa.

  arto

  Duo-Balance 35 ruoho raivaus valjaat(trimmeri)…….Standar. trimmerivaljaat             Balance XT …..Ammattivaljaat raivausaha.      Balance X .vanha versio xt     Siitä vaan kokeilemaan erään suosituksia niin tuntee mikä on paras.

  arto

  Kun huomioidaan, että monella valmistajalla on kahdet – jopa useammatkin – erilaiset ammattilaisvaljaat, niin luultavasti jokaiselle löytyisi ainakin ne parhaiten sopivat, jos kävisi kaikki versiot läpi…….Tuo aika sooppaa  kerroppa merkki jolta löytyy kyseiset ammattivaljaat…..     arto on rokotettu Husqvarna-viruksella. Sen viruksen surkastuttamat aivot eivät käsitä,…….Samaa voin kertoa sinusta sinut rokotetu diiselillä. Jonka aivot ei muuta käsitä. kaikki uusi on vierasta ( viitta autokeskusteluun)

  arto

  Miksi taas  meni minun mollaamaksi. Kerroin että kaikilla ammatti sahoissa parhaat valjaat. Koskee kaikki merkkejä.  Netistä löytyy testejä jokainen voi niitä katso niin niistä näkkee jotain.

  arto

  Nyky valjaat voi säätää jokaiselle sopivaksi. En enää ottaisi pitkäputkista sahaa.  On lyhyt putkinen paljon mukavampi ja nopeampi sahata .Itse tykkään kun sahan ostan saan kaikki samassa paketissa. Ammattimallit kaikilla parhailla valjailla jne.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,644)