Käyttäjän arto kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 2,717)
 • arto arto

  Meillä päin eräs mummo kasvattaa kuusikoita istutustiheydellä 4000 ha  Kyllä kasvaa pituutta mutta paksuus puuttuu. Aikoinaan hakkasin sellaista harvennuksella paljon lähti ha myyntipuuta oli ensiharvennus.

  arto arto

  Lehtipuu on lehden aikaan painavaa. Imee vettä paljon. Talveksi kevenee koska vesi poistuu. Talvella tuoretta koivua tuleen kyllä sieltä vesi tihkuu kun palaa.

  arto arto

  Kovasti koivu meilläkin lehteä pukkaa. Viikon päästä vastalla saunotaan. Vanhaa turvesuon pohjaa salaillut on mäntyä paljon läpipääsemätön 5 m männikkö. 8 tuntia sahaillut päivässä ha päivä tulos. Ei kuiski puut minulle paljon havulinnun pesiä ollut 1 aina ha kohti , Siitepölyä todella paljon ilmassa kun tuli lämmintä.

  arto arto

  Meillä moni metsänomistaja kun nyynnyt puuta. Teetätää sitten paljon metsän kunnostuksia ja raivauksia. Nehän voi sitten verotuksessa vähentää.

  arto arto

  Pohjois savossa. Ihan entisen Oulun läänin rajalla. Työmaat.

  arto arto

  Viime keväänä sahasin energia yhdelle isännälle 6 pv.  Näin viikolla kertoi mynnensä ne, oli ollut 200 hakekuutiota.  Oli 15-20 cm lepikkoa. Kuusikon päällä.

  arto arto

  Meillä lumi tuhoja paljon. Nuoren metsän hoitoja tehnyt. Kaikki ohuet puut lumi painanut poikki.

  arto arto

  Kyllä suomessa luonnon soita tarvitaan. Mahtavia retkeilykohteita löytyy vaikka mitä kun pitää silmät auki. Ennemmin katselen sellaista kuin mustalle muralle kuorittua suota. Meillä melkein kaikki isot suot olleet turvesoina ei niissä metsä menesty harmaata savea ja syksyisin/keväisin tulvavettä

  arto arto

  Nuo varmaan ääripäitä kellä tuollaisia hoidettuja metsiä on. Ei hoidettu koskaan.

  arto arto

  Mulla tuo männikkö on kokeilua-ala isä aikoinaan istutti sen jälkeen 2 kertaa lannoitettu 2 kertaa levitetty tuhkaa. Samaa kaavaa kokeilussa kuusta koivua lehtikuusta. Lehtikuusi kasvanut karkuun koivu rauduskoivu pysyy mukana kuusi pienintä Näillä muilla ikää 30v Männyt tyvestä oksattomia laatupuita.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 2,717)