Käyttäjän Hämis kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 29)
 • Hämis

  Gla.

  Ilmoitusta ei löydy enää, mutta pyynti on luultavasti ollut käypä hinta eli korjattu. Mikäli johtopäätöksen asiasta tekee xxxxxtilat.fi muista ilmoituksista. Joissakin on hieman korotettu käypää arvoa muodostettaessa pyyntihintaa.

  Ei sillä, hienoa että kauppa käy, vaikka mielellään olisi joskus itsekin kilpailussa mukana. Nyt on ainoa vaihtoehto etsiä ei julkisesta myynnistä.

  Tuleekohan metsiä joskus taas järkevään hintaan kaupan ?

  Hämis

  Jonkun matkaa yli 30ha:n tila pirkanmaalla myytiin 14,5 te/ha lähiaikoina. Kyseessä puhdas metsätila, ilman rantoja tai muita lisäarvoja. Pyyntihinnan sai kertoa 1,44:llä.  Kovaa peliä. Mikä on takana noin rajuissa hinnoissa ?

  Hämis

  Kuvissani on kasat katsottavissa.

  Hämis

  Jätkälle,

  Tein vapaa-ajalla jota talvet on manuna. Ajolle tuli hintaa n. 5e/m3 ,tuntihommilla timberjack 810. Kertymä oli n. 150m3 energiaan. Samalla tuli naapurille koivua 4-5 m vapaalla koivua tienvarteen  37e/m3.

  Kantapään kautta oppinut, että liikoja lajikkeita kannattaa välttää jos energian hinta on hyvä hakkuualueella. Tuntuu ajohinta luonnollisesti kertaantuvan ,kun montaa lajiketta harvennukselta.tekee.

  Hämis

  32,50e tienvarsi Pirkanmaa karsittu ranka seassa hieman karsimatonta. 04/2021

  15 km lämpövoimalalle matkaa.

  Hämis

  Otin hankintamiinusta mäntytukeista myöhäseltä ensiharvennukselta, Raakki % 20. Suurinosa hiukka alle minlatva… Hienosti oli kuitenkin MG:llä laitettu raakit listalle järjestykseen, missä oli mitäkun vikaa.

  En sitä häpeile myöntää että nuin meni, opetusta se elämä on.

  Hämis

  Kuinka rahastojen päästökauppa metsätiloilla toimii ja miten asemoidaan yksityinen iso tai pienmetsänomistaja ?

  Hämis

  Minulla on viime heinä/elokuussa myrkytettya lehtomaista hevostilan peltoa. Ennen kasvoi läpitunkematon nokkosmeri ja varjoissa sammal.  Nyt jäljellä ohut sammal. Tohon mustaan multaan lyö kuusta niin ei kerkee rikatkaan mukaan.

  Ymmärrän hyvin että on kohteita mitä pitää nyt ensin vuosipari valmistella.

  Hämis

  Jos päätöstä.ei ole tullut kun taimet saapuvat niin istutus alkaa. En kehtaa jäädä odottelemaan. En oikein ymmärrä miksi sitä.päätöstä pitää odotella ??? Hyväksyvät tai ei. Miksi tuen myöntämisen.este, että aloitettu ennen päätöstä. Ei tässä ydinvoimalan anturoita tehdä.

  Tässä maassa tarvitaan enempi vapaata baanaa tekijäihmisille.

  Hämis

  Tässä myytiin eräs alle 40 ha:n tila. Enskat lähestyy vasta ja taimikoitakin löytyy. Etelä-suomi. Ei 03 ja 04 merkittävästi.

  6 ( KUUSI )kpl tarjoajien kärjestä oli muita kuin luonnollisia henkilöitä…

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 29)