Käyttäjän Hiihtoniilo kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 19)
 • Hiihtoniilo

  Kyll vaimo voitti raivuuveitsen sillä kait kymmenen närett joskus raivattukin. Kyll se niin o ett viimeistään näkymäraivuu harvennusvaiheessa tarvii raivurin. Itsellä jo ikää niin en jaksa enää joka riukulapuulle myöskään moottorisaha kädess kumartaakaan. Jotenka kyllä poltinpuut saa tehtyä ms sahsll mutta metsänhoito nykyaikana vaatii raivurin. Tosin mull kaksi. Vaari teki ms työnä ja myi seiväät hevosmiehille aidoiksi sekä joulukuusia Hesan markkinoille

  Työssä, kun on itse muualla, ei sellaiseen enää kykene.

  Hiihtoniilo

  Aivan tuntematon malli eikös huksun nykyään 545 ja 555 on mallit joilla jotaimn tekeekin.

  Köyhän ei kannata huonoa ottaa.

  Hiihtoniilo

  No juu näillä syksy keleillä tullut temmellettyä tällä stihl mallilla kun on lämpökahvat. Toki huskin valjaat. Ei isompaa moitetta, mutta kerran on jo takuuhuollossa käyty joku 16€ osa kaasutrajasta vaihdettiin. Mutta nyt pelaa hienosti ja on luitettava työkonez.

  Hiihtoniilo

  Luonto hoitaa ts ne kaatuvat mitkä kaatuvat osa jää aina ja ne sittenaikaa myöden saavat enemmän ravinteita ja vahvistuvat ilman puuttumista raviinnetasapainoon.  Voisi sanoa että kyllä se siitä.

  Hiihtoniilo

  Ollaan mietitty, sen enempiä metsästäjiä moittimatta, ett jos on varaa tuliteriin 4 veto Amarokkeihin ja muihin menopeleihin voisi olla hyvä jos metsästäjät ja muutkin tienkäyttäjät jatkossa osallistuisi enemmän tiekuntien teistöjen ylläpitokustannuksiinkin.

  Metsästys on siirtynyt näköjään ghä enempi autoihin, koirat juoksee ja autosta katsellaan. Toisaalta jos pannaan puomi ja tiemaksut se kait on mahdollista tietyn ajan jälkeen, mut poru siitäkin olisi kova.

  Sammutukseen pelastustoimiin yms teistöjä siis tarvii myös yhteiskunta.

  Hiihtoniilo

  Juu töpselisähkö on halpaa ei kuormita käyttäjäänsä. Hmm Helsingin kerrostalo asumistuet tosiaan ylittää maataloustuet. Joskus ihmeettelen,  miksi niitten perään ei itketä? Tosiaankin,  politiikkaa on kivihiilen poltto Hesassa. Kyllä kehä3 sisällä on turvepelletti hommaaki, mutta unohtivat sähkönteon, ett siitä eivät saa töpselisähköä. Muuaalla Suomess on aina ymmärretty sähkö ja lämmöntuotannon luontoystävällisyys jo yli 100v ajan.

  Hiihtoniilo

  Juu olen aina ylistänyt ms200 . Tässä sillain tasapainoillaan merkkien välillä .

  Onko Jätkällä nytt tieto ett saa ,201 malliin tosiaan asennettua ebaysta elektronisen kaasarin tilalle vanhan mallin 200 kaasarin? Ei kai?

  Katson nyt ensin onko takuukorjaus 201.een auttanut, mutt jollei niin voisi kokeilla vanhassa vara parempi metodilla.

  Hiihtoniilo

  Minulla vaihdettiin takuutyönä joku kaasarin osa elikkä magneettiventtiili . Kai se tolla parantaa käyntiään, jollei vien takaisin takuuhuoltoon, mutta kaasarivikaa itse epäilinkin.

  Hiihtoniilo

  Sama vika takuuaika menossa paska maanantaisaha tms pittää selvittää kun käy huonommin kuin 24v vanha huksun 246

  Hiihtoniilo

  Tänään tuli kymmenkunta hirvikärpästö listittyä. Muuta ei olekaan ollut jokunen kylmä yö Karijoella.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 19)