Käyttäjän ihmettelijä kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 55)
 • ihmettelijä

  Just kattelin yhtä risukkoharvennusta, koivuja näkyi jääneen noin 10 metrin välein. Ei ihme että on harvaa jos osuu tarkastukseen.

  ihmettelijä

  Yarasuna  boorilannoite 542 tonni

  Horus tuhka 133 tonni

  hankkijan hintoja

  ihmettelijä

  Valtaosa asumistuesta maksetaan Uudellamaalla, asumistuen maksimi voisi olla alin vuokra Suomessa. Ei kaikkien tarvi asua Helsingin kantakaupungissa.

  ihmettelijä

  Mistä vimmasta? Kaupungit ja kunnat omistaa valtaosan noista sähköyhtiöistä. Lahti energia, helen ym. Keräävät verot ylihintaisessa sähkönhinnassa, mitä se auttaisi vaikka ne olisi valtion omistuksessa.

  ihmettelijä

  Vai nostetaanko osingot yhtiön voitosta niinkuin yleensä tehdään. Voittoa tekee tänä vuona niinkuin viime vuonna 50 miljoonaa. Ensi vuosi ja eteenpään onkin sitten toine juttu, palaako voitto% normi 0-5 tasolle. Sitten tekeekin voittoa vaan muutaman millin jos sitäkään.

  ihmettelijä

  Asikkala 180 000 mottia tukkia, yhteensä 307 000 teollisuuspuuta. Puolet siitä ostaa yksi versowoodin ostomies.

  ihmettelijä

  Joo ilmankos versowoodille on tullut parru listoille kun just tein kaupat, 9,5cm parru latvasta. Ei paljon puusta jää niillä enään kuitukasaan.

  ihmettelijä

  Nyt ne saa lainat maksettua pois ja vielä jää kassaan rahaakin vaikka osinkoja maksetaan. Ei haittaa vaikka edessä olisi tappiovuosia, mikä on epätodennäköistä ainakin niin kauan kun venäläiset  pidetään pois markkinoilta.

  versowood teki lähes 200 miljoonaa voittoa, niin paljon että Kopra pystyi ostamaan veljen pois yhtiöstä ja lopettamaan vihottelun. Raha ratkaisee monta ongelmaa kun sitä on riittävästi.

  ihmettelijä

  On se iso mylly tuo Kemin uusi tehdas. Kiskot on näköjään jo vedetty. Rautateitä pitkinhän ne tuo tonne pääosan puista, aina Kainuuta myöten koko Pohjois- Suomi hankinta-aluetta Ruotsia myöten.

  https://www.metsagroup.com/fi/metsafibre/metsafibre/sellun-tuotanto/kemin-biotuotetehdas/webkamerat/

  ihmettelijä

  aikamoista touhua.

  virkavallalle selvisi, että paikalla on ollut ulkomaalaisten marjanpoimijoiden leiri.Leirissä asustelleet marjanpoimijat kertoivat, että he olivat löytäneet kuolleen koiramaisen eläimen tien reunasta, jota he olivat päättäneet paistaa ja syödä nuotiolla, poliisi kertoo.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 55)