Käyttäjän Jalapa kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 51)
 • Jalapa

  On se vaan kumma, ettei aikuiset ihmiset ymmärrä vaikka rautalangasta väännetään…

  Mitä väliä sillä on minne puunostaja puut kuljettaa ja mitä niistä tehdään. Omasta viimekaupasta puita ajettiin ainakin neljään tuotantolaitokseen kun asiasta kysyin.

  Eikä minua kiinnosta eikä ole merkitystä, mitä puunostaja maksaa hakkuusta, kuljetuksesta, tai mistään muustakaan. Vain se merkitsee mitä itsellä lukee viivan alla pystykaupasta.

  Riittää kun pitää metsät ja tiestön kunnossa niin ostajilla pysyy mielenkiinto kauppoihin. Raivaussaha on mo:n paras kaveri.

  Jalapa

  Siinä ilmaiset näytteet, jos haluatte lisää, teidän tulee maksaa…

  Samaa diipadaapaa kuin Eyvindsonilla. Puppugeneraattorit ovat ihmeellisiä. Saadaan hienoja korulauseita joissa ei ole järkeä eikä kukaan ymmärrä mitään.

  Jalapa

  Jopa kokonaisvaltainen työtapa asettaa metsäalan  tukalaan tilanteeseen ajateltaessa ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa.

  Keskeiset ideologiset periaatteet osoittavat, että paradoksaalinen ajattelutapa kuvailee reaktiota tämänhetkisen tilanteen suhteen

  Jalapa

  Voisiko yhtymälle hommata postilokeron?

  Jalapa

  Itse käytän työssäni ristikkopuominostureita, traverssinostureita ja trukkeja joilla nostellaan veneitä. (1-20t). Ja voin kertoa, että yleensä kannattaa ottaa se kone, mikä nostaa varmasti. Ei tietenkään ammuta tykillä kärpästä, mutta ei nosteta nosturilla mikä juuri ja juuri riittää.

  Motohommissa en ole ollut, mutta uskon; ’isompi on parempi’.

  Jalapa

  Eikös puoli vuotta sitten jätkä haukkunut kaikki pikkukoneet silakkapuntareiksi?…. Mistäs ny tuulee?

  Jalapa

  Tässä mallia…

  Kun olisi vaikka hehtaari, voisi veistellä veneitä.

  https://aijaa.com/fERSw9

  Jalapa

  Jos käytetyn, poistetun koneen myy yksityiselle, niin koneen myyntihinnasta pitää tilittää alvi valtiolle. Mikäli ostettu alvi nolla.

  Satavarma en asiasta ole, pitää tarkastaa…

  Jalapa

  Tolppa. Entä turvemaat? Miksi levittää typpeä kun sitä on muutenkin tarpeeksi? RautaPK ei enää valmisteta. Itselläni olisi 3ha turvemaakuvio Kittilässä. Sinne voisi ajattaa 15t tuhkaa, mikäli löytyisi kohtuuhintainen tekijä.

  Jalapa

  Jokainen joka omistaa metsää meren, järven tai joenrannasta, ymmärtää palstansa arvon. En usko, että metsäarvion mukaisella( tai +50% tms.) saa rantapalstaa. Etelä-Suomessa muutenkin harvoin tulee pieniä palstoja myyntiin.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 51)