Käyttäjän japine kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 128)
 • japine

  Kolmioterä toimii sellaisenaankin hiukan kallistamalla. Eri juttu kannattaako ja kestääkö raivuri. Jos tarve on pieni saattaa toimiakin. Olen tehnyt pientä täydennysistutusta näin.

  japine

  Pudotuspaikoilla käyttivät vesitykseen jonkinlaista perämoottoriviritelmää ainakin P-K Uittoyhdistyksessä. 70-luvulla.

  japine

  Halpahallin pöllisakset.

  japine

  Stihl 460:stä katosi tyhjäkäynti. Myyjäliike vaihtoi sytytysyksikön takuuseen. Osa tuli Saksasta ja laite oli korjauksessa useita viikkoja. Tyhjäkäynti oli edelleen hukassa. Seuraavaksi Vantaalle maahantuojan huoltoon muutamaksi viikoksi. Kaasari puhdistettu (n. 90€), nyt toimii, kerrottiin. Ei toimi aina vieläkään, tyhjäkäynti katoaa välillä.

  japine

  Laitoin Samsung-tabletille Karttaselaimen. Lisenssi, olikohan se kuukauden? maksoi kympin luokkaa ja sillä sai ladata vapaasti omia karttoja. Tosin 2*2 km palasia, mutta sehän monille riittääkin. Rajoja se ei aina näytä samoin kuin pyykkien mukaan, mistä johtunee. Samoin reitin tallennus antoi syheröä, vaikka kävelin suoraa rajaa pitkin.

  japine

  Joo, kiinalaiset pöllisakset minäkin ostin Hongkongista. Varsinaiset kuntatyöläisen sakset, ei voi nostaa liian painavaa kun oikeavat.

  japine

  Mitäs tuota kinastelemaan. Sekä stiililtä että huskulta löytyy 125 cm3 saha. Siitä vaan sahaamaan, ei lopu potku kesken.

  japine

  Sinulla on sitten kirkkohousut jalassa kun ei passaa polvistella märässä metässä.

  japine

  Arvostus puuttuu. Pidetään p-hommana. Vanhaa uittomiestä ketuttaa.

  japine

  Paljon olisi metsiä raivuria vailla… senhän näkee kuka vähänkin metsissä kulkee. Missä tekijät ja missä maksajat.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 128)