Käyttäjän Jätkäpätkä kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 149)
 • Jätkäpätkä

  Ei siellä ainakaan pesi kovin moni, sillä hyttyset ovat linnunpoikasten pääravintoa ja aluskasvillisuuden poistaminenkin on hölmöläisen hommaa. Ruman Metsän sillä saa.

  Jätkäpätkä

  Pienempiä ei kannata pelätä, isompia voi väistää ja kumartaa ohimennen.

  Jätkäpätkä

  Ei taida Kalle Kähveltäjällä vihreän aatteen edustajallakaan olla varaa maksaa niin paljoa kovempaa hintaa kaupan vilja tuotteesta tai salaatista että saataisi maksettua viljelijälle satokorvausten osuus. Vai oliko Kähveltäjällä aina niin kova palkka että yhden tulottoman vuoden olisi voinut silloin tällöin tehdä väliin?

  Lopetetaan kaikki tukeminen, myös vesihuollon ja ulkomailtahan saa…

  Jätkäpätkä

  Kyllähän ne hyttyset kimppuun käyvät, saunan jälkeen kun istahtaa vilvoittelemaan niin pian on monta kymmentä sääskeä sääressä kiinni ja sormen pään kokoisia punaisia paukamia sääret täynnä, vaan kun ei raavi eikä välitä niin parin päivän päästä ei enää edes huomaa milloin hyttynen pistää, niihin paukamiin ei pistä läheskään yhtä innokkaasti…

  Jätkäpätkä

  Tuollainen tieto kuitenkin on erilaisiin kirjoihin ja tilastoihin merkitty ja vielä 1900 luvulla kin sudet ovat olleet varsinainen riesa, kun metsässä ei ollut syötävää. Kummasti vain juuri suden kohdalla tuota yritetään kuopata.

  Jätkäpätkä

  Suden vaarallisuudessa unohdetaan usein historia. Puhutaan että ei ole sataan vuoteen tappanut, no eihän se ole kun siitä sadasta vuodesta yli 90 vuotta oli aikaa jolloin ei susia juuri ollut edes. Mutta jos otetaan huomioon viimeiset 20 vuotta kun susia on ollut, eli nyt tästä 5 vuotta taaksepäin ja viime vuosisadan vaihteesta 15 vuotta lisää niin pomppaa susi todella korkealle tuossa listalla. Kun näitä tilastoja ja arviointeja tehdään täytyy ottaa huomioon historia ja eläinten määrä, lähikontaktit ja suhteuttaa kaikki keskenään.

  Jätkäpätkä

  Ovatko vaarallisimmat vai eniten vahinkoja aiheuttavia? On vain todennäköisempää että siitä syntyy ”naarmu” jonka kanssa on enemmän tekemisissä.

  Jätkäpätkä

  Mutta rapsuttaako ihminen edes tuota 40000 kertaa vuodessa sutta, jolloin asian vaarallisuutta voisi keskenään edes verrata. Eihän voi verrata keskenään sellaista jossa toinen nukkuukin vieressä ja toisen kanssa ei olla edes lähikontaktissa. Hölmöläisen hommaa.

  Jätkäpätkä

  Mihin perustuu väittämä että koira olisi vaarallisempi kuin susi? Ihminen on koiran kanssa jatkuvasti lähikontaktissa ja lapset käsittelevät koiria hyvinkin kovasti ja silti erittäin harvoin puree. Jos sutta lähestyttäisi Samoin, väitän että purisi ennenkuin ehtisi koskea edes.

  Jätkäpätkä

  Jokainen Eläin joka metsässä liikkuu jättää jäljet. Jos ei ole jälkiä, ei ole eläimiäkään.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 149)