Käyttäjän Jukka64 kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 21)
 • Jukka64

  Meinasin osan pyynmyynti tuloista laittaa lannoituksiin.

  Jukka64

  Kun on noita käyriä vuosien varrella nähnyt paperin kulutuksesta niin eihän se hyvältä näytä. Paperin kulutus on laskenut jo vuosikausia satoja tuhansia tonneja vuodessa. Valitettavasti tuota suuntaa ei käännä mikään. Nykynuoriso ei paljon lehtiä lueskele ja kyllä siihen samaan tulee syyllistyttyä itsekin.

  Jukka64

  Aina verrataan eri maiden palkkatasoja  ,mutta koskaan ei vertailla tai ainakaan harvemmin keskustellaan mitä sillä palkalla saa mitä jää käteen.

  Jukka64

  Itselle kävi moka alvi ilmoituksen teossa.Piti tehdä alv ilmoitus ,mutta tein vahingossa ennakkovero puunmyynnistä  kohdalle.Soitin verottajalle ja huomasin kyllä,että pystyy korjaamaan kun syötti 0 euro summan kohdalle ja tekemällä oikeassa kohdassa uuden  ilmoituksen.

  Jukka64

  Hyvää joulua ja parempaa puukauppa vuotta.

  Jukka64

  Glyfosaatti liuosta ei saa ostettua 1 litraa enempää jos ei ole lupaa.Lupaa varten täytyy käydä ilmeisesti jonkinlainen kurssi,miten homma toimii käytännössä.

  Jukka64

  Kyselin yhdeltä pienkone korjaajalta.Sanoi että jos stefa vuoto käynti vaeltaa.Tuota imusuodinta ei tullut katsottua.Mutta seurataan tilannetta eikohän tuosta joku selvyys tule.

  Jukka64

  En ole kyllä kokeillut käykö pysty asennossa.Täytyy odotella jos jotain selvyyttä tulisi.Tuo stefojen kautta vuodonhan pystyy kyllä tietääkseni testaamaan.Polttoaine puolen viat vaikkuttaisi.

  Jukka64

  Täällä keskisuomen korkeudella olen yleensä kuu
  sentaimia istuttanut touko-kesäkuun vaihteessa.

  Jukka64

  Minulle tehtiin vuonna 2014 1.6ha alalle laikkumätästys tai ainakin sillä nimellä oli laskussa hinta verollinen 400e/ha.Aika paljon tehtiin navero-ojaa kun oli kosteempaa alaa ja siitä nosteli mättäitä.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 21)