Käyttäjän Kalle Kehveli kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,122)
 • Kalle Kehveli

  Kyllä tollo on oikeassa korruptiosta ja julkisten varojen väärin käytöstä. Se on vain paljon suurempaa, luulisin 25-50% olevan helposti säästettävissä jo palkkakuluissa.

  Kalle Kehveli

  Melko viikari, mutta tuskin ainoa konna järjestelmässä. Esimerkki täytyy tehdä, mutta 1,5 vuoden päästä (ansiosidonnainen loppuu) hyvät veljet nimittävät eu:n virkaan paremmalla palkalla kuin ennen. Näin kävi entiselle työministerillekin, kun oli porvareiden mieliksi aikanaan.

  Kalle Kehveli

  Aikanaan kuin väritin saabbeja ukissa, niin amerikkalaiset halusivat ennemmin suomessa valmistettuja. Olivat paremmin väritettyjä kuin ruotsissa tehdyt. Hyvä laatu kuulemma suomen mersuissakin.

  Kalle Kehveli

  Vihreä aate on vain kulissi pyrkyryydelle, se sallittakoon nykymaailmassa, missä oman edun ajaminen ja häikäilemättömyys on vain hyve.

  Kalle Kehveli

  Tollo on piilokommari (SKP) , tulisi jo kaapista ulos. Pienien yritysten työntekijät ja yrittäjät tulevat kärsimään, liittoon kuulumattomat kepulaiset vanhat pojat. Suurien yritysten työntekijät vievät kaiken.

  Kalle Kehveli

  Tämä hallitus on harvinaisen ihmisvastainen. Antaa ihmisten elää ja kaikkien kukkien kukkia. Kieltoja kieltojen perään.

  Suomen katsastustilasto vääristää kestävyyden osalta tilastoja, kun ensimmäiseen katsastukseen tulee 400.000 km ajettu mersu tai papparaisen 25.000 km ajettu toyota corolla. Toyota on jo 400.000 km:n kohdalla paalissa, niin kuin moni muukin köppänä.

  Kalle Kehveli

  Jesse ja visakallo möivät metsänsä viimeistä tikkua myöten viime vuonna, kun hinta oli pohjissa. Viisautta ei kaikille tule iän myötäkään, varsinkin jos uskoo japanilaisiin tai jenkki autoihin.

  Kalle Kehveli

  Ilmasto muuttuu joka tapauksessa, näin on tapahtunut maapallon historiassa aina. Maailmanlopun ennustajia on myös ollut aina, nyt vain internet antaa paremman mahdollisuuden levittää väärää tietoa ja kun ihmisistä 90% ei ajattele omalla päällä, vaan on manipuloitavia laumaihmisiä, väärä tieto uppoaa kuin kuumaveitsi voihin. Ensimmäinen fiksu ilmastoteko olisi kieltää kerrostaloasuminen. Sieltä sikiää mielenvikaisia ihmisiä.

  Kalle Kehveli

  Persujen ideologia on aika löyhä metsänomistajan kannalta. Ehkäpä siinä olisi jotain järkevää agendaa heillekin.

  Kalle Kehveli

  Sinä päivänä, kun MTK:n hirvipolitiikka on metsänomistajan edunmukaista, liityn mhy:n takaisin. Tosin olen jo nyt säästänyt monen moottorisahan verran jäsenmaksuissa.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,122)