Käyttäjän Kalle Kehveli kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 682)
 • Kalle Kehveli

  Posti toimii lähes joka yrityksessä. Yrittävät yhä pitää heidän palvelujaan yllä, taviksista viis.

  Kalle Kehveli

  <header>”Samanlainen matkahuollon paketti jonka lähetin maanantaina verkosta ostettuna hintaan 5,90, maksaa tänään joko 8,90 tai enimmillään 11.90 eur”. </header><header></header><header>Carunaa pukkaa… </header>

  Kalle Kehveli

  Minä kylvin suomensalpietaria 600 kg hehtaarille. Ei mitään muutosta kasvussa 10 vuoden päästä katsottuna. Helpompi olisi ollut kylvää setelit metsään tai nakata pankkikortti sinne.

  Kalle Kehveli

  Verotus voidaan määritellä niin kuin halutaan, no problem. Ahneita pitääkin verottaa ankarasti.

  Pääomatulojen progressiivisuus pitäisi päättää pikaisesti. Tasaverotus suosii rikkaita ja sorsii köyhiä.

  Kalle Kehveli

  Julkisen puolen palkkoja sekä kaikkia tukia tulisi laskea 20%. Myös yli 2000€:n eläkkeet leikkuriin. Tällöin asiat olisivat jo todella hyvällä mallilla. Toki isot ikäryhmät rasittavat nyt yhteiskuntaa vähän joka kantilta. Siihenkin olisi ”lääke”, kielletään kaikki kemialliset lääkkeet yli 70 vuotiailta. Alkaa olla poistumaa.

  Kalle Kehveli

  Posti pitää hinnat alhaalla maaseudullakin. Vain avoin kilpailu toimii näin. Jos posti poistuisi markkinoilta, hinnat olisivat vyöhykehinnoiteltuja.

  Kalle Kehveli

  Siirtohinnat Carunan alueella on vieläkin keskimääräistä alhaisempia.

  Siirron perusmaksu/kk 5X suurempi kuin muilla. Kesälläkin menee laskua vaikkei kuluta mitään.

   

  Kalle Kehveli

  Jos posti loppuisi, maaseudun paketit ja kirjeet maksaisi 10x enemmän kuin nykyisin. Pörssiyhtiö ei tappiollista keikkaa tee. Tollo voi sitten tilata pakettinsakin ”diginä”. Kiinalaisten postisopimukset on irtisanottu maailmanlaajuisesti, jotka perustuivat ikiaikoihin. Kiinan postiin on tulossa 10€ käsittelymaksu niin kuin ruotsissa nyt jo on. Kiinan tilaukset vähenivät tämän jälkeen 90%.

  Kalle Kehveli

  Autojen elektroniset turvalisävarusteet on tehty pikkupoikia varten lisäämään myyntiä, ainoa hyvä turvaparannus vuosikymmenten aikana on ollut ABS-jarrut, muut hömppää.

  Kalle Kehveli

  Tollo ei tiedä luistonestoistakaan mitään. Vain premium-autoissa luistonesto on toteutettu moottorin ohjauksella. Tollon autokin käyttää jarruja luistoestoon, niin kuin muutkin kansan autot.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 682)