Käyttäjän kawatus kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 14)
 • kawatus

  Nuo on toimineet hyvin ja ammattilaisetkin kehuneet

  https://www.uittokalusto.fi/vallorbe-pyoroviila-3-kpl-paketti.html

  kawatus

  Jos naapuri ollut itse asialla niin soitto ja asiallinen selvitys. Jos joskus tarvetta tehdä naapurin kanssa yhteistyötä niin uskoisin että onnistuu tulevaisuudessa helposti! Tiedän tapauksen jossa yhtiön ostomiehelle tuli vastaava virhe ja asia selvitettiin reilusti niin sen jälkeen on ollut kaverille hyötyä tästä monta kertaa.

  kawatus

  Kyllä se harmittaa pätkiä tyvistä pois kun muutenkin heikko läpimittaista kuusta, jää tukkisaanto heikoksi. Puustolla ikää kuitenkin niin paljon että ei kasvua enää odotettavissa joten kaadettava on ensi talvena. Jos sais sovittua esim metrin lumppi joka jäis polttopuuksi. Polttopuullahan on sinällää hyvä kuutiohinta.

  kawatus

  Mistä olette boorin ostaneet? Ens kesänä olisi tarvetta noin 4ha levittää.

  kawatus

  Mitenhän yleensä on yhtiöt suhtautuneet jos pyytää että jättäisivät lahot metsään kasoihin josta ne vois ite hakea poltopuuksi. Tuleeko lasku perästä?

  kawatus

  Tuon parempaa pakkaslunta ei ollut tarjolla ja todelliset testithän vaatii vähän pidemmän todellisen käytön metsässä. Ainut kerta kun on tullut metsässä ongelmia sahan kans oli kun laitoin imuläpän talvi asentoon kovalla pakkasella. Kaasu vipu/vaijeri alkoi jäätyä kylmän ja lämpimän rajassa ja tyhjäkäynti oli ”vähän” korkea ☺ sen koomin en ole talvi läppää käyttänyt.

   

  kawatus

  Tässäkin alkuperäisessä tapauksessa voi olla kyse tietämättömyydestä tms. Kiva kuulla positiivia kommentteja uudestakin tekniikasta. Joskus tulee varmaan hankittua tätäkin tekniikkaa oleva saha tai raivuri

  kawatus

  Ei toimi tuo ylempi linkki.

  kawatus

  Kyllähän mullakin viimeset jalat on käytössä että siihen nähen Tanelin kommentti on linjassa😉

  Toisaalta budjettikin on rajallinen samoin kuin metsän tulotkin. Ennen seuraavan tukkitilin saamista joutuu kuitenkin muuteman tuhat aamupuuroa syömään joten tulot ja menot pitää saada pidettyä jotenkikaan aisoissa.

  Minusta nuo turvasaappaat on kyllä jo edulliset kun nehän on halvemmat tai samanhintaiset kuin normaalit kumisaappaat.

  Onhan tässä saatu kunnon keskustelu jo kengistäkin aikaiseksi vaikka vielä ei olla hybridihaapaan päästykkään😀

  kawatus

  Näissähän olisi kiva kun olisi maininta missäpäin suomea leimikot on olleet

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 14)