Käyttäjän Ki2mo kirjoittamat vastaukset

Esillä 6 vastausta, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Ki2mo

  Tarkennuksena, että en saanut (minäkään) Mottia toimimaan Win 8:ssa vaikka mitä säätelin. Win 10:ssä pelittää.

  Ki2mo

  Otin pari ruutukaappausta miten sain Motin toimimaan, linkki alla. Noilla säädöillä ei ole Motti kaatunut kertaakaan Win 10:llä. Tosin, kuten tunnettua, konekohtaisia eroja saattaa näissä Windows -jutuissa olla.

  https://www.dropbox.com/s/zvdc8k4we9308za/Motti.pdf?dl=0

  Ki2mo

  Latasin Motin ja sain toimimaan Win 10:ssä laittamalla ohjelman toimimaan yhteensopivuustilassa. Löytyy valitsemalla Motti.exe tiedoston ”Ominaisuudet” => suorita ohjelma yhteensopivuustilassa ”Windows 7”. Lisäksi valitsin saman ikkunan ”Vaihda korkea DPI-asetus” nappulan takaa ”Korjaa tämän ohjelman….”. Tätä ennen kaatui vanhalla Win 8 koneella jatkuvasti, nyt ei kertaakaan.

  Ki2mo

  Kiitokset! Se oli vaan jämähtänyt ”kiinni”. Uusi raivuri, niin asennus oli tehtaan jäljiltä. Nyt kun kokeilin, niin taidan päästä jo mainoksen lupaamaan 10 sek vaihtoaikaan 🙂

  Ki2mo

  Selitin hieman puutteellisesti; tarkoitan siis kulmavaihdetta pyörittävää akselia; ”kardaaniakselia”. Kulmavaihde irtoaa akseliputkesta helposti, mutta kun lähden vetämään kulmavaihdetta pois tulee kardaaniakseli mukana. Ja tuntuu olevan tiukassa kiinni, varovasti olen yrittänyt pidellä käsin/pihdeillä kiinni kardaanista ja yrittänyt tempoa kulmavaihdetta irti. Kuvittelin, että kulmavaihde olisi ainoa mikä tulee vetämällä mukana ja siksi olen nyt hieman ihmeissäni, kun missään ei ole ohjetta.

  Ki2mo

  Alkuperäiseen ongelmaan jatkona, että miten kulmavaihteen saa irti akselista? Usko ja uskallus loppuu, kun tuntuu, että on tiukasti kiinni. Vai onko tähän joku jippo? Sikäli tämä on mielenkiintoinen homma, että mitään ohjetta asiaan ei löydy paketista eikä oikein mistään.

Esillä 6 vastausta, 1 - 6 (kaikkiaan 6)