Käyttäjän Kivelänhanttu kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 72)
 • Kivelänhanttu

  Hyvä ettei lennokeissa ole tekoälyä.  Olisi voinut tappaa vaikka Amerikan presidentin.

  Kivelänhanttu

  Toropainen kanssa samaa mieltä. Tietokoneet tekee vain sitä mitä siihen on ohjelmoitu.

  Kivelänhanttu

  Täytyy olla oikeita tukkeja joista saa 40 cm lautoja. Hintakin täytyy olla sen mukainen. Ostaako kukaan ja mikä on pienin määrä joka noudetaan.

  Kivelänhanttu

  Tottakai puunhinta sovitaan ennen puiden toimittamista mutta veron ennakkopidätystä ei tämä pensaat peri. Onko pensaholla alaraja ettei tarvitse periä veroa (sahan liikevaihto). Tämä on vain puunostajan ongelma ei myyjän.

  Kivelänhanttu

  Minä pitkällä aikavälillä minimoin kuluja ja maksimoin tuloja 11 kk vuodessa. Helmikuussa veroilmoitusta täyttäessä päinvastoin. Olen toimittarit paikalliselle sanalle tukkia, he eivät pidästä veroennakkoa joten pitää varautua jälkiveroon. Jos ei mene veroja ei ole tulokkaan.

  Kivelänhanttu

  Kaaz saha oli minullakin ensimmäinen, pakko oli oppia terä teroittamaan hyvin. Saha toimi verrattain hyvin vuosia kunnes akseli katkesi. Sirkkelissä käytän kovapalaterää jonka teroittaa Lappeen Terähuolto edullisesti. Irmalle suosittelisin viemään useita teriä kerralla teroitettavaksi samaan paikkaan jos liikkeellä lappeenrantaa.

  Kivelänhanttu

  Luontokohteita yritin katsoa metsään-fi:sitä en saanut näkymään. Kyseenalaista tarviiko niitäkään näyttää. OP-metsä sivulle kun laittaa kiinteistönumeron saa tilarvion, törkeää !.

  Kivelänhanttu

  Monet ovat huolissaan että jk:n yleistyessä metsät kuusettuvat, minusta turhaan. Tällä vuosikymmenellä metsäammattilaiset on suositelleet ja olen myös istuttanut melkein kaiken kuuselle.  Odotan näitten myös kuusettuvan. PS salasana hukassa 9 kk tauko.

  Kivelänhanttu

  Toiset kun suojelevat minun metsässä kysyntä lisääntyy. Ylitarjonnan loppuminen johtaisi puunhankinnan nousuun.

  Kivelänhanttu

  Odotusarvolisä on metsikön odotettavissa oleva arvonnousu. Ei tällaista käytetä missään muussa kaupassa, vai käytetäänkö ?. Tämä on yleinen käytäntö metsämaakaupoissa. Arvonkorjauksen kuvittelen olevan käteisalennus tai tingitty hinta.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 72)