Käyttäjän Kivelänhanttu kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 91)
 • Kivelänhanttu

  Ekologinen jälleenrakennus voisi alkaa hirvikannan puolituksesta ja sitten yli-ikäiset metsät uudistettaisiin nielemään hiiltä.

  Kivelänhanttu

  Raskaaseen arvo lopputuotteen arvosta laskee koko ajan. Ei hyvältä näytä.

  Kivelänhanttu

  28 % istutuksia puista on koivuja. Ei montaa tointa kuole kun huolellisesti istuttaa.

  Kivelänhanttu

  Käpysonnilla hyviä asetuksia.  Myhiksellä on kyllä tietoa katkonnasta paikallisesta suuresta puumäärästä mutta ostajan puunmitat muuttuvat nopeasti kysynnän mukaan. Tukkipaksuisesta puista ei saa löytyä kuitupinosta. Eri motoketjujen välillä on isoja eroja työjäljessä ja katkonnassa, tätä tarkkailen.

  Kivelänhanttu

  Vihreiden mukaan metsät piti kuolla keskieuroopasta 80 luvulla, kuuset kuolla Suomessa ja E Lähteen mukaan pohjoisen metsät Kuolan nikkelisaasteisiin. Ennustan Amazonin sademetsiä olevan tulevaisuudessa, tarkistetaan 50 vuoden kuluttua.

  Kivelänhanttu

  Käpykaartilaisia on ne jotka kannattavat EUn elvytyspakettia mutta eivät sitä uskalla sanoa isossa salissa.

  Kivelänhanttu

  Toropainen.  Kyllä hesari saa käännettyä hallituksen mahdollisen kaatumisen kepun viaksi.

  Kivelänhanttu

  A.Jalkaen ei ole tarkoitus erota jäsenyydestä, päinvastaiseen korko on hyvä. Huolimaton kun olen niin edellinen kommentti oli tarkoitettu viestiketjuun Metsäliiton hinnoittelu.

  Kivelänhanttu

  Kun tarvitsen rahaa koreankipposen ostoon 10 000 euroa. Pyydän tarjouksia eri puunostajilta. Jos Metsäliiton tarjous on 1 500 euroa huonompi niin minulta puuttuu yhä 1500. Neuvo laita Metsäliiton osakkeisiin, kasvaa nopeasti korkoa mutta minulta puuttuu tässä tapauksessa 10 000 euroa koreankipposeen.

  Kivelänhanttu

  Minusta motoyrittäjän edunmukaista on tehdä aukkopuita harvennushinnalla, saa paremman kuutiohinnan. Millä perusteella Jätkä ajattelee päinvastoin. Ostavalla yritykselle ei väliä kun vastaavasti puunhinta laskee.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 91)