Käyttäjän Kivelänhanttu kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 84)
 • Kivelänhanttu

  A.Jalkaen ei ole tarkoitus erota jäsenyydestä, päinvastaiseen korko on hyvä. Huolimaton kun olen niin edellinen kommentti oli tarkoitettu viestiketjuun Metsäliiton hinnoittelu.

  Kivelänhanttu

  Kun tarvitsen rahaa koreankipposen ostoon 10 000 euroa. Pyydän tarjouksia eri puunostajilta. Jos Metsäliiton tarjous on 1 500 euroa huonompi niin minulta puuttuu yhä 1500. Neuvo laita Metsäliiton osakkeisiin, kasvaa nopeasti korkoa mutta minulta puuttuu tässä tapauksessa 10 000 euroa koreankipposeen.

  Kivelänhanttu

  Minusta motoyrittäjän edunmukaista on tehdä aukkopuita harvennushinnalla, saa paremman kuutiohinnan. Millä perusteella Jätkä ajattelee päinvastoin. Ostavalla yritykselle ei väliä kun vastaavasti puunhinta laskee.

  Kivelänhanttu

  Käsitykseni on laista sama kuin PUUKILLA enintään 30% päätösvaltaa yhdellä osakkaalla.  Osakas jolla on kokouksessa vallasta 30% on myös valtakirja naapurista. Onko Hänellä valtakirjan verran enemmän äänivaltaa vai meneekö valtakirja ”hukkaan” ?.

  Kivelänhanttu

  A.Jalkanen. En tiedä moto mittaa puut, muut on arvioita.

  Kivelänhanttu

  Arvelutti missä se raja on kun tein kaupan jossa oli avohakkuita ja harvennusta. Maton tekotaksa on parempi harvennuksella, tällöin kuskin edunmukaista on tehdä mahdollisimman paljon harvennusta metsänmyyjän tappioksi. Itse pyrin myymään päätehakkuut ja harvennuksella erikseen. On vain luotettava motokuskiin ei sitä voi tarkistaa mitenkään vaikka istuisi muotonsa mille listalleen puun pui.

  Kivelänhanttu

  Suosin Suomalaista. Kotona kuusi ja rantasaunalla lähes 30v haapalauteet, eivät ole tummuneet olen tyytyväinen. Tehköön ne joilla on varaa lauseensa kuparia tai ruostumattomasta teräksesrä en tulisi saunomaan.

  Kivelänhanttu

  Ennen kalastettiin matoongella rannalta oli yleensä jonkinlainen polku rannalla. Nyt onki tuhoutuu jo ennenkuin pääsee rantaan.

  Kivelänhanttu

  Ensimmäinen saha oli Kaatz kun sitä mainosti Kesko TVssä. Mainoksessa isäntä kokosi sahan paketista ja käynnisti pihalla niin hetkessä oli kaikki pyykkinarukepit poikki ja pyykit maassa. Toimi hyvin lähes 10 vuotta sitten katkesi akseli. Seuraava Kaatz (isommalla moottorilla) toimi huonosti, oli rakkaalla seoksella eikä paikallinen asentaja saanut kohokaasutinta säädettyä. Asentaja moitti kaikkia pas. … ostat, ulkoisella ajattelin ettet sinä myö  pas, ,,  minulle menin huskun liikkeeseen. Nykyinen saha husku 545 vuodelta 2011 toinen kulmavaihde ja kaksi kytkintä sahattu paljon.

  Kivelänhanttu

  Olisiko niin että kalastusoikeus ja koskioikeus on erikseen. Kuka muistaa koskisodat 50 luvulta. Kaakkois-Suomessa ei ole tiedossa koskioikeuksia mutta rantaoikeuksia kyllä. Meidän kylässä on rantaoikeus rantaan joka on erotettu pyyhkeellä ja rekisterinumerolla, on perimätiedon mukaan pellavanliotuspaikka maanomistajille. Nykyisin venevalkama ja uintipaikka.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 84)