Käyttäjän korpisoturi kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 103)
 • korpisoturi

  Meillä on paljon työttömiä, jotka ovat ns. väliinputoajia: on esim. sairauksia jotka johtavat alentuneeseen työkykyyn. Eläkkeelle ei pääse, työhön ei huolita. Ei taida olla enää sellaisia ns. avustavia töitä kuten omassa nuoruudessani…

  Jos meillä on nyt nousukautena monta sataa tuhatta työtöntä+eläkepommi ja iso joukko syrjäytyneitä nuoria, seuraavan laman aikana alkaa olla yhteiskuntarauha jo uhattuna.

  Isoihin ongelmiin ei ole helppoja vastauksia. Olen itsekin ollut työttömänä, turhauttavaa se on. En usko, että työttömien syyllistäminen ja keppilinja auttavat mitään suureen rakennetyöttömyyteen.

  korpisoturi

  Paljonko sitä metsää pitää olla että voi sanoa olevansa metsätilallinen ja elävänsä sillä ?

   

  Eikös ne meinaa, että etelässä 250 ha, Kainuun korkeudella 500 ja Lapissa 1000 ha?

  korpisoturi

  Hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta!

  korpisoturi

  Holtittomien sorkkaeläinlaiduntajien propagandasta huolimatta eräässä paikallislehdessä kirjoitettiin muutama päivä sitten näin:

   

   

  ”Suomen metsäkeskukseen on tullut vahinkoarviointipyyntöjä marraskuun puoliväliin mennessä yli kaksinkertainen määrä viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Länsi-Suomessa määrä on kolminkertainen.
  Länsi-Suomessa eli Satakunnan, Varsinais-Suomen, Pirkanmaan ja Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueella vahinkoarvioita on tehty kuluvana vuonna 72 kappaletta. Kartan mukaan Rauman seudulta vain Säkylästä on ilmoitettu hirvivahingoista.

  Korvaushakemusten määrän voimakasta kasvua selittävät Metsäkeskuksen mukaan pääosin hirvivahinkoarviointiin ja korvauslaskentatapaan keväällä tehdyt muutokset, joiden on arvioitu nostavan tuhojen korvaustasoa noin neljänneksellä edellisvuosista.”

  korpisoturi

  Itse ostin tuota kaksi vuotta sitten. Tuotto on ollut koko ajan laskusuunnassa, joten jätin lunastuspyynnön. Pikkutukki yllä puhuu asiaa. Kulut vievät liian ison osan tuotoista.

  korpisoturi

  Erittäin tuottavaa työskentelyä….😁

  korpisoturi

  Hyvää alkavaa vuotta täältäkin!

   

  korpisoturi

  Mitäs pahaa siinä on, jos joku sen pikkumetsän haluaa? Monet ovat jo niin luonnosta vieraantuneet, että hyvä kun jengi herää arvostamaan luontoa.

  Ja kyllä hinnoittelu on etelässä järjetöntä. Mutta ei se hullu joka jne..

  Metsärahastot ovat lankeamassa osaltaan tähän. Maksoi mitä maksoi, ostettava on.

  Lisää metsää itsekin haluaisin, muttei hintaan 5000€/ha. 😣

   

  korpisoturi

  Näyttää, että nousua vaan pukkaa, ties kuinka kauan… Jossei Trump esim. sekoita pakkaa tms.

  korpisoturi

  Alla pikkasen strategiaa:

  OP-Metsänomistaja on metsään sijoittava erikoissijoitusrahasto, jonka sijoitustoiminnan tavoitteena on saavuttaa pitkällä aikavälillä arvonnousua sijoittamalla varat suoraan Suomessa sijaitseviin metsäkiinteistöihin. Rahasto voi myös sijoittaa varojaan Euroopan talousalueella sijaitseviin metsäkiinteistöihin. Rahasto voi tehdä myös epäsuoria sijoituksia metsäkiinteistöihin. Rahaston arvonkehityksen kannalta olennaisin riski on Suomen metsäkiinteistömarkkinoiden sekä puun arvonkehitys. Rahasto suojaa metsäomaisuutensa metsävakuutuksin.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 103)