Käyttäjän Lasse kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 877)
 • Lasse

  Harhaanjohtava tuo maataloustuki sehän on yksinomaan kuluttajantuki. kaupan hyllyllä kaivosta nostettu vesi kalliimpaa kuin lehmäntissistä vedetty maito.

  Pohjanmaalta muuten lähes kaikki pullotettu vesi mitä kaupassa on ja varmasti hyvät yritystuet on Toholampinen Finn Springin nostanut.

  Lasse

  Kalle Kehvelin pitää lopettaa syöminen niin ei tarvi tuottaa ruokaa eikä tule Kallen osalta jätevesiä.

  Lasse

  Eräs vanhapariskunta oli sopinut että kumpi meistä nyt kuoleekin ensimmäisenä niin koetetaan otta sitte toisiin yhteyttä. No mies kuoli ensimmäisenä ja vaimohan sai yhteyden mieheensä ja heti kysyyn minkälaista siellä tuonpuoleisessa elämässä on, mitä tehdään esim, aamulla? No aamulla syödään vähän salaattia ja rakastellaan. No mitäs päivällä? No syödään vähän vihanneksia ja rakastellaan. Ohhoh, mitäs illalla? Syödään salaattia ja rakastellaan. No jopas meidän isäntä taitaa kerrankin olla olohonsa tyytyväinen. No miten sen nyt ottaa kun minä olen Jäniksenä Jämsenkoskella.

  Lasse

  Parempi se on tuo Stihlin viilan ohjain purupiikin alentamiseen, ei tarvi sitä pelti läpyskää viilata ja ainakin minä olen sormilla pyöräyttänyt viiloja ja ne kyllä pyörii kun riittävän usein muistaa pyöräyttää ettei viilan jauho niitä ehi jumittaa. Viilan ohjaimella ei kannata viilata muuta kuin silloin kun saa laipan kunnolla kiinni esim. viilapenkkiin ja viilasta kunnon ote kahdella kädellä.

  Lasse

  Harmi ettei MG järjestä nykyään moottorisahan huoltokursseja niin kuin Mhy aikoinaan järjesti, olivat näimmä siltikin todella tarpeeseen.

  Lasse

  Sori jos lipahti aiheesta, eikö täällä nyt keskustellakkaaan mitä lientä kenenki pääkopassa on? No ainakin pian…

  Lasse

  Kaksi tankillista voi Stihlin uudella ketjulla sahata ilman viilaamista mutta aika tylsä on jo toisen tankin lopussa.

  Lasse

  AJ . Yhteismyynti ulkomaille saisi laajentua. Jotain pieniä kokeiluja on ollut Ruotsin suuntaan mutta esimerkiksi koivutukin välitys Viroon saattaisi olla kannattavaa, jos kerran kuitua kannattaa Venäjältäkin rahdata.

  Kyllä puuta viedään kokoajan perämeren ainakin kuudesta satamasta esim. Puolaan, ja puuta toimittaa vientiin Mhy ja yksityiset sahat. Kalajoen satamasta esim. pitemän aikaa lähtenyt noin yksi laivalasti viikossa ja Haaparannasta ajetaan rekoilla ruotsiin ja ST puolestaan ajaa rekoilla Ruotsista Suomeen. Valitettavasti määriä en nyt tähänhätään muista.

  Lasse

  Eia ja Bahco on 1.8mm paksuja normaalisti paitsi toi Puuilon terä 1.5mm  ja Strand jota minä nykyään käytän on 1,6mm paksu, ainakin isommat koot.

  Lasse

  Opettaja ei ole muuta kuin keskiverto harittaja. Monesti aikasemminkin huomattu opettajan kokemattomuus raivaussaha työskentelyyn. Opettaja jakson aikana kun ois ollut mahdollisuus jotain oppia niin Jätkällä meni aika naisoppilaitten valjaita säätäessä.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 877)