Käyttäjän Lasse kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 935)
 • Lasse

  Yksityishenkilön polttoainekuljetukset
  Yksityishenkilö saa kuljettaa henkilökohtaiseen käyttöön tai kotitalous sekä urheiluharrastuksiin polttoaineita uudelleen käytettävissä sekä polttonesteille hyväksytyissä ja vähittäismyyntiin tarkoitetuissa astioissa, enintään 60 litraa yksittäisessä astiassa ja yhteensä enintään 240 litraa kuljetusyksikössä.

  Kuljetusyksiköllä tarkoitetaan, henkilöautoa, pakettiautoa, peräkärryä, tms.

  Erään huoltoasemaketjun näkemys asiaan

  Lasse

  https://www.youtube.com/watch?v=tLObi4NZA5w Japanilaiset  oli Huskilta ostaneet 242:n ja vähän ovat joutunut sahaa mdifiomaan kun saha on nyt ainakin ilmahuuhtelumoottorilla.

  Lasse

  Minä veikkaisin että jos 10l muovikanistereissa bensaa ostaa niin kanistereita saa latata henkilöautoon 24kpl. Aikamoinen pommi, ainakin toivottavaa ettei korkit vuoda.

  Lasse

  Jätkä on taas asiasta ulkona kuin tamppoonin naru.

  Husqvarna luokittelee 543XP ammattisahaksi ja runko on mgneesiumvalua ja hinta 679 euroa. Ammatti käytössä olevalle 543:lle Husqvarna antaa 2vuoden takuun. Monta vuotta, ehkä neljä, minä kyseisellä sahalla sahasin ja ei ainuttakaan vikaa sahassa ilmennyt. Stihissä nyt joka talvi aina jotain.

  Lasse

  Vahva epäily ettei kukaan enään tänätalvena kyseistä erää osta.

  Lasse

  No jerrykannu kaikista epäkäytännöllisin bensankuljetukseen. Nyt ei olla Venäjällä jossa bensa enstäks käytiin kassalla maksamassa ja jos ei maksettu bensa mahtunut tankkiin niin loppu laskettiin auton viereen maahan, ainakin silloin kun tuli Nuvostoliitossa kulettua.

  Lasse

  Järkyttävältä näyttää maaseutupaikkakuntien kehitys.  Aikasemmin oli lähes joka talossa lehmiä, ensin lähti kylältä nuoriso ja sen jälkeen lehmät  ja nyt viimmesiä viedään jalat eellä. Hyväkuntosia isoja taloja nyt suku yrittää monensadan kilometrin päästä pitää lämpimänä ja kunnossa. Juuri tänään puhuttelin erästä etätalon omistajja ja tuumas että ehkä viis vuotta takaperin ois talon saanut myytyä.

  Lasse

  Vielä parempi kun kotona enstäks hyvissä olosuhteissa kaataa kanisteriin 0,5 litraa öljyä ja mittarista tankaa 23 litraa bensaa, litran oljypullon jako passaa hyvin.

  Lasse

  Jaa, oli jo…

  Lasse

  Mun ensimmäinen älykännykkä ainakin lakas toimimasta kun putos vilkasliikenteiselle maantielle ja ei kerennyt kuin yks rekka yli ajaa ja hetken päästä ihmettelin että mikäs roiskeläpän palanen siihen putos.. Metsässä on puhelin säilynyt hyvin metsurintakin rintataskussa, joskus olen puhelimen käärässy lähteissä talospaperiin.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 935)