Käyttäjän Lasse kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 965)
 • Lasse

  En ole minäkään AINA ja olen monesti huomannut että tämänpalstan häirikkö on moderoijan erityissuojelussa, vois joskus moderoija oma aloitteisestikkin asiaan puuttua.  Hyökkäys Miisua kohtaa illala oli sitä luokkaa että oikea tapa ois antaa ikuinen porttikielto, onneksi edes se poistettiin. Mitään asiatietoa emme menettäs vaikka ikuisen porttikiellon saiski.

  Lasse

  Asiakkaat nykyään niin hintatietosia että turhan välikäden (Jeese) on varmaan vaikia leipänsä tienata, no ehkä sitte jos myy yhtä kovalla hintaa mitä taloon.com tai talotarvike.com.  Suihkun letkut ja kahvat myy marketit ja rautakaupat, jotka ei aina tarvi asennuspalvelua.

  Lasse

  LVI asentajat kans Harjavallassa taitaa aikapaljon käyttää Dahl LVI tukkua? Ainakin meilläpäin isoimmat LVI-liikkeet käyttää Dahlin tehokkaita palveluja hyväksi. Meilläpäin ainakin homma toimii niin että asentaja käy vaikka iltapäivänä katsomassa mitä tarvikkeita kiireinen kattila homma nyt vaatii ja seuraavana aamuna jakeluauto pudottaa kaikki tarvittavat anikkeet, pannut, pumput ja putket vilusen talon portaan pieleen ja asennus alkaa samantien. Arvelisin että hinnassa ja toimitus ajassa ei Jeese voi DAHL tukun kans kilpailla?

  Lasse

  Jos Jeese joutu 201:n kytkinjouset käymään vaihdattamassa korjaamolla niin vähän ihmetyttää se LVI tarvikekauppa että saako kyseistä tavaraa ilman asennusta myytyyä?

  Lasse

  Hitaasti se Arto mailma muuttuu. Stihlin tuoteluettelossa 2013 jo kyseinen ketju ja sen mukaan pistin paikallisen tilhikauppiaan ketjun tilaamaan. Tiesi  jo varotella hampaan terävästä kulmasta jos se vähän johonki kovaan hipasee niin aina ketju pilalla.

  Lasse

  Joo iät ajat teräväkulmasta ketjuja on ollut ennenkin. Stihlin kauppiat ei ainakaan tästä ketjusta kouhkaa kun ei tahdo aina kauppiaan hyllyssä olla.

  Vankka näyttö ketjun paremmuudesta kun Jätkä erehty luuleen videoa nopeutetuksi.

   

  Lasse

  Minä olen käyttänyt  monta vuotta Sthiln 241:sä tuota Picco Super 3 talttahammasketjua. Leikkuteho on huomattavasti parempi kuin pyöriäkulmasessa hampaassa. Monikaan ei hyväksy teräväkulmasta ketjua maakosketuksille arkuuden vuoksi, kannattas kummiskin kokeilla.

  Lasse

  Pitkistä kuljetusmatkoista ja kylmästä talvesta johtuen hiustenleikkuu 2x kalliinpaa kuin etelä-euroopassa.

  Lasse

  Sori taas, tuleehan mulle vielä Metsälehti paperiversiona, mutta se asia pitää korjata heti tilasuuden tullen. Paperi versio 139euroa ja kaikilla laitteilla luettava metsälehden diki näköislehti  59 euroa ja diki lehti pysyy tallessa  eikä emäntä heitä heti ensimmäisenä paperinkeräykseen.

  Esim. meidän paikallisen sanomalehden Keskipohjanmaan jutut mitä netissä on nyt tänään aamun ja aamupäivän aikna ollut kokonaisuudessaan luettavana diki lehden tilaajille niin vasta huomen aamuna samat jutut on luettavana paperilehdessä. Varovainen pitää olla esson baarissa jos alkaa paperilehden juttuja uutisina kertoon.

   

  Lasse

  Kerran viikossa yksi pieni paikallislehti ja yksi ilmaisjakelulehti Lasselle tulee vielä paperisena versiona. Lehtitalot aivan kuin itse ajas meitä dikiversio lehteen kun lähes kaikki paperiversio jutut on paperiversio lehdessä monta päivää vanhoja, jopa kuus päivää saattaa olla paperi ja diki jutun julkasun aika ero. Pian minä ainkin totuin siihen ettei taivaanvanhoja juttuja tarvi aamukahvipöydässä selata ja kertailla.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 965)