Käyttäjän Lasse kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,270)
 • Lasse

  https://www.uittokalusto.fi/strand-raivaustera.html Uittokalusteella näimmä enempi asiaa terästä.

  Lasse

  https://www.hylte.fi/strand-raivaussahan-tera-200-x-20?gclid=Cj0KCQiA7oyNBhDiARIsADtGRZYNNfjK_uugCirQM_W3FZI2VFSHkIDipgM8Y4f9QBOvvYLWK4TiopMaAvFoEALw_wcB

  Yhen strand terän olen loppuun asti sahannut/viilannut ja ehkä toisen laitan samanlaisen. Stihlillä taitaa olla nykyään vastaavanlainen tuplahammasterä ja tuskin huono sekään.

  Lasse

  http://www.youtube.com/watch?v=FSsb8Jh5ltg

  Tuossa maikkarin videopätkä. Aikasemmin oli juttu ja video KP lehdessä. Minä ainakin arvostan Holstin yrittäjyyttä.

  Pyhäinmiestenpäivänä katsoin kun viis miestä soitti raivureita ja auton rekkarissa oli maatunnus LV.

  Lasse

  Kahdesta merituulivoimalasta käynnistetty Yva-menettely. Toinen 150 myllyn voimala Pietarsaaren likelle ja toinen 160 myllyä Hailuodon likelle josta sähkö mahdollisesti johdettas Raahen terästehtaalle. Jos se nyt on viellä sitte joskus toiminnassa.

  Lasse

  Metsätalouinsinööri 33v. Mikael Holstilla omaa metsää 630 ha jossa ruumiilliseen työhön tottuneet ja motivoituneet ja ahkerat Thai metsurit koulutetaan. Jatkossa tarkoitus työllistää metsureitten vaimotkin Mikaelin yrityksessä.

  Lasse

  No onpas tällä palstalla ennakkoluulosta porukkaa. Sievi on työvoima pulaansa paikannut ulkomaisilla työntekijöillä jo pitkään.
  Holstin haastattelua syksyltä   ”– Tarjoamme thai-työntekijöille suomalaisittain hyvän palkan päälle majoituksen ja ruoan. Parhaiten työntekijää motivoi hyvä ja reilu kohtelu. Motivoinut työntekijä taasen tekee parhaiten työnsä ja yritys hyötyy. On itsestään selvää, että ulkomaalaiselle pitää maksaa samasta työstä sama palkka kuin suomalaiselle.
  Kyse on oikeudenmukaisuudesta.

  Kaikenlainen toisen ihmisen riistäminen on minusta väärin. On ollut järkyttävää lukea, miten kausitöissä olleita thaimaalaisia on lehtitietojen perusteella kohdeltu. Kun työvoimaa hankitaan työlupa-töihin, sellaisen riiston ei pitäisi olla mahdollista.”

  Lasse

  Oikea tapa ylittää oja on kun puidaan ensimmäisenä riittävästi puita ojaan ja vasta sitte ajetaan ojan yli niin pysyy oja auki hakkuun jälkeenkin.

  Lasse

  Oisko Anneli kokenut vastaavan tilanteen huvittavana jos susi ois kierrellyt muristen Annelin ja koirasi ympärillä?

  Lasse

   

  Aika rutkasti pienenkin yksityistien byrokratia nykyään töitä teettää. Vasta saatiin asiat kuntoon uuden yksityis tielain puitteissa ja nyt pankki vaatii pankkipalveluiden päivittämistä tai muuten tili suljetaan 3.12.2021.

  Neljä sivusella kirjeellä ilmoitettiin että ottaa yhteyttä alla olevaan sähköpostiosoiteeseen, mutta  muutosten tekeminen voi edellyttää käyntiä konttorissa. Joitakin kysymyksiä oli jo ensimmäisessä tiedotteessa, esim. tien käyttöoikeustunnus, rekisteriote, tiekunnan tuntemistiedot, verotusmaa, jne.?

  Verotus maaksi jo ilmoitin Suomen, ensimmäisessä sähköpostissani mutta se ei riittänyt vaan piti vielä täyttää neljä sivunen ilmoitus.

  Kahden yksityistien pj ainakin sanonut minun kuullen että nyt riittää byokratian pyörittäminen ja jatkosssa hoidetaan vain ainoastaan tietä ja kustannukset kerätään hattua kierrättämällä.

   

   

  Lasse

  Tuo pahin huijari 365 hankinta on minullekin kaupannut sähkönsiirron optimointia.https://yle.fi/uutiset/3-11472106   Samaan sarjaan puhelin myyjistä lasken Kotimaan Energia, KotiSun, Freebo, puhelu päättyy lyhyeen.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,270)