Käyttäjän Luonnotar kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 55)
 • Luonnotar

  Sähköt oli poikki 33 tuntia yhtäjaksoisesti ja syöksyvirtauksia lähiseudulla, tutulta meni arviolta 1600 mottia nurin ja poikki. Useita hävityksen kauhistuksia näkyy edelleen syöksyvirtauksien jäljiltä, ei ole ehditty korjaamaan kaikkea läheskään pois.

  Luonnotar

  Jätkälle:  Ajatus pätki pahasta univelasta johtuen. Lähdin vielä yhdentoista aikaan illalla ajamaan, siinä oli kyllä tekemistä, ajoin tosi hiljaa(Anneli, huom! 🙂 ) ja saavuin onnellisesti kotiin.

  Tuo metsässä kävely piti vireessä, sitä olisi voinut tehdä vaikka tuon melkein 100 km 🙂  Istuminen väsyneenä on pahinta.

  Luonnotar

  Mahtavan lämpimät kiitokset Visakallolle metsiköittensä esittelystä ja kaikesta muusta vaivannäöstä! Näimme lauantaina harvinaisen hienoja ja monipuolisia kohteita, asiansa osaavalla isännällämme oli mitä näyttää! Ja miten terveennäköisiä vanhemmatkin kuusikot olivat, ei korjuuvaurioitakaan missään!

  Päivä meni aivan liian nopeasti! Sääkin kruunasi retkemme, lämmintä, mutta sopiva tuuli piti hyttyset kokonaan pois metsästä.

  Kiitos kaikille retkeläisille mukavasta seurasta, kanssanne oli välitön tunnelma! Jatkoimme vielä illanistujaisilla, vaikka minä olin umpiväsynyt univelasta ja ajatus rupesi jo pahasti pätkimään.

   

   

   

  Luonnotar

  Minäkin ehdin luultavimmin vain lauantaiksi, majoitustarpeeni vielä auki, en ole vielä suunnitellut sen tarkemmin.

  Luonnotar

  Mikähän tilanne suunnitellun nimimerkkien tapaamisen suhteen on? Pitkään aikaan ei mitään keskustelua tästä!

  Luonnotar

  Tosin tätä Fordin Shelby F-150: tä ei vain ole ihan helppo saada, hintakin on mitä on.  Mutta auto isolla A:lla !

  ”Kaikki Shelbyn mallit ovat lopulta keräilyharvinaisuuksia. Valmistusmäärä on rajattu 500 kappaleeseen, joista jokainen on numeroitu. Euroopan kiintiö vuoden 2016 tuotannosta oli vaivaiset 6 autoa. Koeajettu yksilö on näistä ainoa Suomeen rekisteröity, ja siis vuosimallia 2016.”

  Luonnotar

  En tiedä, onko tätä autoa jo tässä ketjussa mainittu, eikä tämä muutenkaan osu millään lailla noihin asetettuihin rajoihin, mutta… Todellinen metsämiehen/naisen unelma-auto olisi tietenkin Ford Shelby F -150, kelpaisi toki ajella muuallakin.

  Luonnotar

  Hei, jälleen todella mielenkiintoista ohjelmaa ja oppia tarjolla, nyt on minun vihdoin kerettävä mukaan!

  Luonnotar

  ”Pitää paikkansa, mutta ei tänä kesänä.
  Vuoden päästä on hyvin paljon mielenkiintoista nähtävää ja kaikki mittaustulokset käytettävissä.”

  Tätä odotellessa! Harmi, ettei vielä tänä kesänä.
  Aikaisemminkin on ollut mielenkiintoisia tapaamiskohteita, mutta en ole päässyt osallistumaan 🙁

  Luonnotar

  Lukekaapa Veli-Jussi Jalkasen mielipidekirjoitus tämän päivän ( 5.10.2015 ) MT:ssa otsikolla ” Hirvieläinvahingot ovat tietoinen ja kallis valinta” !

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 55)