Käyttäjän Mäntymies kirjoittamat vastaukset

Esillä 8 vastausta, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Mäntymies

  Pahalta tuntuu lukea näiden entisten ja nykyisin jo eläköityneiden rivisotilaiden paatosta nykytilanteesta. Jos pilliin vihellettäisi niin iso meitä joutuisi rintamalle lähtemään ja jättämään pienet lapset kotia vaimon kanssa. Ne joita liikekannallepano ei koske voisi tämän aiheen kommentoinnin sijaan kasvatella haapoja ja surkutella pieniä eläkkeitä sekä hirvien määrää metsissämme.

  Mäntymies

  No tuossahan oli päivän sarkasmi pläjäys. Tottahan toki teille tulee metsäauto.

  Mäntymies

  Olen sahaillut noin 30 tankillista ko. laitteella. Mitään ongelmia ei ole ollut jos ei lasketa muutamaa kertaa terän kontaktia kiveen. Mutta sitä tuskin voi sahan syyksi laittaa? Toimii ja kukkuu hienosti. Kesällä varsinkin on mahtava peli kun vaikka käy tyhjäkäyntiä pidemmänkin aikaa niin heti lähtee pyörimään hyvin. Nyt pakkasten tullen tyhjäkäynnillä menee hieman rikkaalle ja joutuu päräyttämään kampikammion tyhjäksi pidemmän tyhjäkäynnin jälkeen. Suosittelen kovasti.

  Mäntymies

  Niin se vain menee. Elämme markkinataloudessa jota ohjataan ja seurataan kvarteelettain. Isot yhtiöt ovat pörssissä ja osakkeenomistajille on saatava osingot aikaiseksi hinnalla millä hyvänsä. Ajatusmaailmana, että tulos revitään työntekijöiden selkänahasta on ainakin toivottavasti jo mennyttä aikaa. Mutta revitäänkö se tulos nykyisin luonnon ja elämän jatkuvuuden perustekijöistä onkin uusi kysymys.

  Aikana milloin usean saavuttama peruselintaso on uhattuna onkin hyvä seurata ja havainnoida kuka on valmis itsensä tai lainassa olevan jalanjälkensä myymään. Vain säilyttääkseen elintasonsa tai hankkiakseen ympärilleen lisää materiaa.

  Ja kyllä ettei synny väärinymmärryksiä niin kannatan sekä ruoka -ja energiatuotannon omavaraisuutta. Aina kun joudutaan tuomaan palveluita tai tuotteita ”ulkoa” oma kansa häviää. Mutta ehdot millä omavaraisuus saavutetaan ovat meidän omissa käsissä.

  Mäntymies

  Jokaisen tietämä mutta osan jo ehkä unohtama… Luonto ei ole perintöä vanhemmiltamme vaan lainassa lapsiltamme. Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

  Mäntymies

  Täällä on ainakin toiminut Tilhin 460 erittäin hienosti. Keväällä ostin ja mukaan tuli uuden mallin valjaat.

  Mäntymies

  30e+alv/m3 lisäksi 7e/motti Kemeraa. Tehtaan portilla.

  Mäntymies

  Aiheen nostoa näin huonon turvekesän jälkeen. Onko energiapuuta myyty ja mihin hintaan?

Esillä 8 vastausta, 1 - 8 (kaikkiaan 8)