Käyttäjän mehtäsika kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 14)
 • mehtäsika

  Olin käpykaristamolla töissä, niin + 39 astetta oli maksimi mihin lämmöt sai  nousta.

  mehtäsika

  Oli veronmaksajille lottovoitto kun ei kainuun tuuli väkkäreille myönnetty lupaa, nytkin valtio maksaa satoja miljoonia vuodessa älytöntä sähkön takuu hintaa, tosin silloin kun nämä härvelit ei pyöri niin veronmaksajat säästää.

  mehtäsika

  En ymmärrä jotka saavat perittyä rahaa tai omaisuutta, että nillittävät kun pitää veroa maksaa, itse jos saisin vaikkapa 100 miljoonaa, niin ilomielin maksasin vaikka 50 milliä veroa.

  mehtäsika

  Täällä on ollut jääkausia ja palmujakin kasvanut, ihminenkö  oli nekin aiheuttanut, kerran oli jossain keskisuomessa soraharjusta ajettu soraa ja oli tullut  esille monta metriä pitkä mammutin jalan luu, tietenkin, ja aivan oikein,  olivat nämä sorakuskit vähän äänin sen tuhonneet, sillä ajot olisivat loppuneet siihen, ja  varmaan on tapahtunut paljon, mutta niistä ei huudella.

  mehtäsika

  Kiertäkää kaukaa MHY palvelut, jos meinaatte saada puusta edes jonkunlaisen tilin, eräälle tutulle oli tullut vielä lasku perästä vaikka palsta oli kahtapuolta tietä.

  mehtäsika

  Olen aina pitänyt metsäsuunnitelmia lapsellisena  touhuna, kyllä kai jokainen joka vähänkin ymmärtää metsän päälle tietää koska sitä pitää hakata.

  mehtäsika

  Pitää olla aika tyhmä joka ostaa moton ja  ajokoneen velaksi ja sortuu jonkin yhtiön orjaksi lähes nolla tuloksella.

  mehtäsika

  Tuo ylen pakkovero pistää vihaksi, eikös siellä ole tuhansia punikkeja loisimassa veron maksajien rahoilla, tuo sonta tv  pitäisi lopettaa ja antaa kaikille eläteille kenkää.

  mehtäsika

  Minkähän takia suomessa metsäkoneurakoisijat tekevät töitä lähes nolla tuloksella, ruotsissa ovat taksat kaksin kertasia.

  mehtäsika

  Varmaan maailmalla nauravat suomalaisten ilmasto hysterialle, todella suuret saastuttajat vähät välittävät koko vouhotuksesta.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 14)