Käyttäjän Menninkäinen kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 218)
 • Menninkäinen

  Ja ulkoisia pumppuja on tarjolla ulosottoon tai nokalle, jos Kubotan hydrauliikasta loppuu puhti.

  Menninkäinen

  Traktorii saa sellaisen hydrauliikan kun tarvitsee. Toisiin helpommin kuin toisiin, mutta yhden juontokoura saa kääntymään suuntaan jos toiseenkin.

  Menninkäinen

  Perustuki taitaa olla 120€ nurkilla. Ja ei sekään vastikkeetonta ole. Ei makseta millekään peltoheitoille vaan viljelyksessä olevalle pinta-alalle.

  Menninkäinen

  Voipi olla että tullaan näkemään sähköautoissa vaihteita, muissakin kuin Porschessa. Itsehän niitä ei kyllä tarvitse vaihdella

  Menninkäinen

  Ei tule tällä kaupungissa laitettua. Mökillä sitten voisi laittaakin. Mökin pihassa kasvaa kyllä koivuja, ovat vaan karanneet jo tukkipuun mittoihin.

  Menninkäinen

  Lieneekö ne karun ja kuivanmaan jk-metsät heikoilla? Innosta kirkuen jätetään kuusialuskasvus pystyyn ja hihkutaan tästä se uusi metsä syntyy.

  Menninkäinen

  Eipä taida jättöpuista olla kyse. Tai enhän minä tiedä sitten miten pieniä puita muualla päin suomea jättöpuiksi jätetään.

  Menninkäinen

  Mielelläänhän tuollaisen alueen myisi puunhalaajan kaltaiselle ihmiselle. 20-35k€/ha, riippuen puustosta. Puunhalaajakin varmaan sen ilomielin maksaisi niin ei tarvitsisi pönttöön odotella asukasta.

  Menninkäinen

  Ei ole perunalle hyvä pohja jos on heinää kasvanut.

  Laita erikoispuita kasvamaan. Tuollaisen alueen jaksaa hoitaa ja suojata tuholaisiakin vastaan.

  Menninkäinen

  Kaksi tahti kone tarvitsee oikeanlaisen putken jotta siitä saadaan kunnolla tehoa irti. Alkuperäisessä putkessa tietysti määrää päästöt, ääni, moottorin ominaisuudet, valmistuskustannukset ja tila mihin se pitää saada mahtumaan.

  Alla olevassa linkissä on vähän teoriaa 2t moottorin pakoputken muodosta ja miksi se on sellainen.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 218)