Käyttäjän Metsuri motokuski kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 5,263)
 • Metsuri motokuski

  Missä niitä vanhoja metsiä on ? Jos 100 vuotias kuusikko menee aukoksi niin onko se vanha metsä ? Mikä on aika kun metsä muuttuu vanhaksi metsäksi ? Tuo vanhakin metsä voi olla että kolmeen kertaan harvennettu ja ollut toimenpiteiden alla. Minusta aarniometsät on suojeltu jo aika päivää sitten.

  Metsuri motokuski

  Meinaatko jesse tosiaan että saat maanmuokkauksen ilmaiseksi ? Erikoisia nuo groupin urakoitsijat kun ne elävät ilman tuloja.

  Metsuri motokuski

  Tuo on totta. Sehän se bonuksen tarkoitus onkin koukuttaa asiakas yhtiön palvelukseen.  Ovat ilmeisesti onnistuneet tässä hyvin.

  Metsuri motokuski

  Tietoni mukaan melkein kaikki Euroopan maat tukevat valtionsa verovaroista maataloustuotteita. Varmaan eniten tuetaan viiniteollisuutta. Uskon että Suomen elintarvikkeet eivät niin erinomaisia ole etteikö ne menisi kaupaksi ilman tukea.  Toisaalta jos maa on pelkästään tuontielintarvikkeiden varassa niin voi hyvin kuvitella että huonon sadon aikaan ei elintarvikkeet ainakaan halpene jos niitä yleensä saa. Onhan se oma maatalous yksi omavaraisuus kysymyskin

  Metsuri motokuski

  Kannattaa ostaa palvelu suoraan yrittäjältä. Uskon että hinta on paljon järkevämpi.

  Metsuri motokuski

  Jos ennakkoraivuu on noissa hinnoissa kuin puuki kirjoitti niin on tainnut yksi raivauskerta jäädä tekemättä. Jos näin on käynyt niin eihän se paha tilanne silloin ole.

  Metsuri motokuski

  Tuo on perko ihan totta….ei tarvii selitellä. Yllättävän paljon kuitenkin tämäkin keskustelu on pistänyt perkon kirjoittelemaan.

  Metsuri motokuski

  Samaa mieltä. Jovain sotkee eri käsitteitä mielin määrin ja välillä tuntuu että mitä se taas sekoilee.  Ilmeisesti kirjoitukset ovat ihan järkeviä kunhan metsäkäsitteet olisivat niitä joita yleisesti käytetään.

  Metsuri motokuski

  Uskon että Anneli siinä tapauksessa elintarvikkeet saa hävittää. Eipä ne maailmalle mene kuin sillä hinnalla mistä niitä muualtakin saa.

  Tuo elintarvike on kohtuullisen vaikea ala ja tulos on paljon siitä kiinni mikä on vuoden sato. Joskus isotkin pinta-alat antavat huononkin tuloksen jos ilmat eivät ole suosiolliset. Kaikki tuotteet jotka ovat sään armoilla niin oikean määrän haarukointi on hankalaa. Välillä hyväkin sadon tuotteet joudutaan dumppaamaan maailmalle huonollakin hinnalla.

  Metsuri motokuski

  Puuvarannot yhtiöillä nyt aika suuret. Odotellaan että markkinat sulattavat varantoja. Sitten taas ostetaan kun on tarvetta. Joskus kannattaa ostaa vaikka ei ole tarvetta jos hinta on kohdallaan.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 5,263)