Käyttäjän mettäapina kirjoittamat vastaukset

Esillä 9 vastausta, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • mettäapina

  No kiinankaasutin ja merkki?

   

  mettäapina

  Edelleen,laittaa Echo 501 sx: n,saa seittemäänsataan kahvalämmitteisen,tehokkaan ja toimintavarman sahan, joka ei nyykkää isollakaan puulla. pärjää rankamettästä pihapuihin! Ja takuu on siinä mielessä hyvä,ettei sitä tartte.

  mettäapina

  Täällä onkin humoristeja, että ihan silkasta armosta mm. motokuskille  ym.pitäis huippupalkkaa maksaa ja metsänomistajille pitäs kiitollinen olla muutamasta rupisesta eurosta!? Kyllä se on niin että laatutyö maksaa, ja jollei metsänomistaja oo avohakkuutilistä budjetoinu seuraavan 25 vuoden kuluja,ei ehkä pitäisi mettää omistaakkaan,itse saan sen 35 € tunti laskuttamalla,mutta työ tulee tehtyä eikä taimia sotketa kivenkoloihin!

  mettäapina

  Järki kouraan, karuhkot maapohjat, koneellinen raiskaus,ammattitaidoton metsäntuntemus,tämä kaikki johtaa ristiriitoihin. Meidän pikkupalstalta myydään vuosittain n. 150 kiintoo puuta,lisäksi omat kotitarvepuut, moto ei oo käyny mettässä,eikä käy! Jatkuva kasvatus ei oo harsintaa,vaan ensisijaisesti mettäntuntemusta. Itse en muokkausta enkä istutustakaan sulje pois,jollei taito elinkelpoisten säilyttämiseen riitä,lohduttominta on raiskattu motolla tehty hakkuu,jossa revityt kuusennäreet jätetään kuivamaan paahteeseen! Ja kaikki sen takia,että tili pitää tulla istumalla perseellään?

  mettäapina

  Muuten suht bueno,vaan perkeleen laiska, sähkölinjoilla velipoika kiros kun ns. roikkopuita pudottaessa ei kiekat tullu tarpeeks nopeesti, ja puut jäi nahkaan,seurauksena lankojen hälppäys ja jännäkakka housuihin. Itse en sahoja koskaan ”kävelytä” käynnin löytymiseksi, monet oon kyllä kävelyttänyt takuuhuoltoon,osa on korjattu toimiviks,toisia ei voi pelastaa,kun susi vaan on susi! Yks parhaista sahoistani oli Jonsered 2155 w,mutta siitä kulu purukoppa halki joten vaihdoin piruuttani Stilhin 026:seen joka olikin suht luotettava saha,varsinkin isomman vetorimmin vaihtamisen jälkeen jopa joudukas leikolla.

   

  mettäapina

  Ei sovi jatkuva kasvatus taitamattomille.

  mettäapina

  ei oo 30 euroo tunnilta paha,jos ammattimies,ite laskutan 35 euroo tunnilta ja töitä riittää,mutta… 9 tankillista sahahakkuulla teettää,raivurin kanssa sen 6-7? Ja noi kahden hehtaarin päiväsaavutukset ei onnistu kuin jollain mäntykankailla,ei rehevissä pohjissa.

   

  mettäapina

  on tohon hintaan sahojakin saatuvilla?

  mettäapina

  Laittaisin kyllä 501:sen Echon,edullinen,tehokas ja luotettava,nyt omallani 1000 mottia tehny,ja ainoo varaosa ketjujen ja laippojen ynnä tulppien lisäksi ollut ketjunkiristin jonka ite särjin tyhmyyttäni.🤔👆 Ja edit,kyseessä 14. saha 30 vuoden aikana,on kokeiltu husset ,jonseredit,muutama stilhi,yks partneri ja muutama asiakkaan mökkisaha. Rupiaa arvostaan tasasta käyntiä,ei ketju laukkaile tyhjäkäynnillä, ja herkkukiekat saa säätöavaimella haettua ilmanalaan sopivaks,ja se toimiva kahvanlämmitys! Toisin kun esim. husse 357:jossa selkämurtumatoipilaana suli muovit rukkasiin kun kahvanlämmitystä reilun 20-asteen pakkasessa käytin!

Esillä 9 vastausta, 1 - 9 (kaikkiaan 9)