Käyttäjän moriz kirjoittamat vastaukset

Esillä 8 vastausta, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • moriz

  Verottajan ”selvä” ohje: ” halkomiskulut tilan hankintamenoa ja voidaan vähentää luovutusvoittoverotuksessa kun tila myydään”.

  moriz

  Kysymyksessä on nimenomaan metsäyhtymän HALKOMISESTA yhtymän osakkaiden kesken jossa ei makseta rahallisia korvauksia toisille yhtymän osakkaille – ei kyse kaupasta eikä lohkomisesta.

  Itsellä on jonkinlainen aavistus että metsävähennyspohjasta ei synny mutta mistään ei kunnon vastausta ole löytynyt.

   

   

   

   

   

  moriz

  Olin lähdössä mukaan minäkin mutta sattumalta keskusteluani asiasta erään savotan vetäjän entisen esimiehen kanssa, tulin toisiin ajatuksiin. Nyt lienee ostettava konjakkipullo hänelle korvauksena kallista neuvoista. Toivotan kuitenkin onnea niille jotka vielä jaksavat taistella omasta mielestään kärsittyä vääryyttä vastaan.

  moriz

  Traktorista verottaja aikanaan vähän kyseli mutta hyväksyi sen kokonaan metsäkäyttöön. Mönkijän laitoin 100 %:sti metsäkäyttöön myös aikanaan. Käyttö onkin ”melkein” ilmoitetun mukaista ja todella hyödyllinen kulkupeli mm. taimien ja muiden työkalujen kuljetuksessa
  Vakuutuksetkin (liikenne ja osakaskot) olen tähän saakka vähennyksiin laittanut myös auton perävaunun osalta (klapien kuljetusta) mutta nyt omatunto alkoi soimata kun ei todellakaan missään ole ohjetta niiden hyväksymisestä verovähennyksinä.
  Mitä kaikkea olette saaneet menemään läpi verotuksessa – esim. moottorivene (metsää saaressa), moottorikelkka ym?

  moriz

  Samaa mieltä Korpituvan Tanelin kanssa! Itse olin myös lähdössä alusta lähtien Lahtosen savottaan mukaan. Keskusteltuani kuitenkin erään hänet aiemmista työtehtävistään tunteman henkilön kanssa, tulin siihen tulokseen että asia on hyvä ja kannatettava mutta vetäjä täysin väärä. Tämä kuva on vain vahvistunut seuratessani tätä vouhkaamista eikä Lahtosen motivaatiot ole minulle myöskään selvinneet.

  moriz

  Jokainen joka tuntee kärsineensä vääryyttä kartellin takia, saa ja pitääkin minun mielestäni hakea oikeutta ja korvausta mahdollisesti tai ainakin omasta mielestään kärsimiinsä vahinkoihin. Mutta tämä Lahtosen vouhkaaminen alkaa jo kyllä mennä överiksi.
  Tallentakaahan mukaan houkutellut muuten nämä kaikki Lahtosen puheet, kirjoittelut ja lupaukset varmuuden vuoksi mahdollista -ei tietenkään toivottua – tappiota varten. Joku kuluttajansuoja kai tässäkin touhussa pitää olla?

  moriz

  Lukemisen ymmärtämistä pitänee harjoitella!

  moriz

  Toimivan puuhuollon ja puunsaannin perään huuteleva Kopran yhtiö ilmoitti ettei jätä edes tarjousta koska puut on jo ostettu. Saman tempun teki UPM.

Esillä 8 vastausta, 1 - 8 (kaikkiaan 8)