Käyttäjän Pähkäilijä kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 907)
 • Pähkäilijä

  työläältä tuo metsästys kyllä kuullostaa eikä taida omilleen päästä turkiksenkaan hinnoilla.

  Täällä aikoinaan Simo Häyhä (koko maailman tuntema tarkkakätinen ampuja) metsästi kettuja luolalta pistoolilla ilman luolakoiria. Rautaiset hermot ja hätäilemätön luonne riitti.

  Pähkäilijä

  Minä en ole vielä keksinyt miksi yhtään myyriensyöjää pitäisi tappaa. Perustelut metsäkanalintujen poikasten puolesta ovat aika ontuvia, poikasia on tarjolla vain vähän aikaa vuodesta ruokavalioon ja vaikka mäyrä nukkuukin osan vuotta ei se niin suurta rasvakerrosta saa kerättyä metsäkanalintujen munista etteikö sen tarvitsisi muutakin syödä.

  Pähkäilijä

  Katsoin, jotenkin petyin verrattuna siihen hypetykseen mitä tällä kulmakunnalla on elokuvasta saanut lukea aikoinaan.

  Pähkäilijä

  tukista menee nykyisinkin yli kolmannes sellukattilaan sahalta hakkeena.

  Pähkäilijä

  summa summarum, Oulujären saarisavotat ovat loppujen lopuksi niin pieniä ettei kellään ole ollut tarvetta lauttaan ja hoitaa saarisavotoita kesähakkuina. Saimaalla ja Päijänteellä ainakin, liekö muilla sisäjärvillä? Siis on käytössä riittävän suuria lauttoja joilla voi kuljettaa niin koneet kuin puutkin kesäaikaan saaren ja mantereen välillä.

  Pähkäilijä

  Ilomansilaisia voin vilpittömästi onnitella. Täällä minun liikkumista metsässä ei ole estäneet hirvet saatikka sudet, mutta nykyisin elokuu-marraskuu on ajanjaksoa jolloin hirvikärpäset minimoivat ulkona liikkumisen kun niiden puremat alkavat kutiamaan ja märkimään.

  Pähkäilijä

  Ei letkuja tarvitse kiskoa jos siirrettävää pumppua käyttää vaan löytyy suoraan 8″ kairareikäänkin meneviä pumppuja

  http://icepump.se/index.html

  EDIT

  jos ulkopuolinen tulee urakoimaan niin muista sitten pitää jäädytyspöytäkirjaa, tuolta löytyy viimeiseltä sivulta

  http://www.metsateho.fi/wp-content/uploads/2015/03/Tieohjeisto_osa_2_Liiteosa.pdf

  Pähkäilijä

  Tämän palstan formaatissa kun on sellaisia ominaisuuksia että erikseen ei pysty lukemaan uusia kommentteja tuota pisteytystä voi pitää kirjanmerkkinä että mihin asti on jotain viestiketjua lukenut. Normaalisti pisteytän sivun ensimmäisen kommentin, joskus viimeisenkin.

  Pähkäilijä

  sapotööri nyt löytää kaapelin helpostikin kaapelitutkalla eikä heidän tarvia käyttää ees merkkaus spraytäkään jos kaivavat kaapelin poikki..

  Pähkäilijä

  Viime kesän harvennuksista tais puolet olla kuusikoita ja paremmin maasto kantoi kun monena viime talvena jolloin maa on ollut sulaa mutta märkää. Mielenkiinnoista vilkaisin niin heinäkuussa 70, elo ja syyskuussa 50 milliä satoi suunnilleen meidän kulmakunnalla.

  Puomit on ollu suorana jo toista viikkoa, onneksi ei ole itsellä velkaa niin nämä suhdannevaihtelut eivät rassaa, mutta omistavaa luokkaa alalla ei käy kateeksi. Työt jaktunee joskus kunhan koittaa talvi.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 907)