Käyttäjän pahkanaama kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 44)
 • pahkanaama

  Olipas taas tanelilta lapsellinen avaus. Susi ei ole suomessa tappanut ihmistä yli sataan vuoteen. Hirvionnettomuuksissa sen sijaan kuolee kymmeniä ihmisiä vuodessa. Lapsellista tanuli ????

  pahkanaama

  Nyt puhuu Kalle Kehveli asiaa. Metsänomistaja ja piensijoittaja maksaa täydet pääomaverot, mutta sipilän kaltaiset suursijottajat eivät maksa veroja lainkaan. katainen, urpilainen ja sipilä ovat saattamassa Suomen todella huonoon tilanteeseen. sipilä kävi sen ainoan porukan kimppuun, joka pitää maata pystyssä ja maksaa veronsa.

  pahkanaama

  Kovin on vaihtelevia kokemuksia. Sain juuri tarjouksen aukkohakkuu tai yläharvennus, tukilla hinnanero 2€ ja kuitupuulla 1.5€. Meni yläharvennukseksi.

  pahkanaama

  Aukkouskovaisilla oikein pää tärisee ja suu vaahtoaa, kun ne hurmoksessa paahtavat kauhuskenaarioita jatkuvasta kasvatuksesta.

  pahkanaama

  Niin, kukapa olisi uskonut että kepu on pahinpia metsäteollisuuden alasajajia. Viime hallituskaudella pekkarinen lopetti kemijärven sellutehtaan.

  pahkanaama

  Jos sähköyhtiö perii hinnan puiden kaadosta, tulee itselle halvimmaksi (ei sähköyhtiölle) antaa lumen tai myrskyn kaataa puut linjan päälle. Ennen sähköyhtiöltä tuli automaattisesti ilmaiseksi apua linjanvieripuiden kaatoon, ei enään. Ei tarvitse ihmetellä pitkiä sähkökatkoja tykkytalvina ??

  pahkanaama

  Tämmöistähän sitä on tehty jo vuosikymmenet, tavoitteena on saada mahdollisimman paljon kuitupuuta metsänomistajan vahingoksi. Sellufirmojen tekemänä sen jotenkin ymmärrän, mutta ihmeellisintä siinä on että mhy:t ja mtk:kin sitä suosivat.

  pahkanaama

  KEPU ja mhy. vetää aina välistä.

  pahkanaama

  Hienoa, että täällä metsäpuolella toimivalle ”kepumafialle” on löytynyt vastavoima.

  pahkanaama

  Hyvä ”pihkatappi”, nämä aukkouskovaiset on semmoista kansaa etteivät ne usko mitään tutkimuksia ellei tutkimus tue heidän uskontoaan. Parasta asiassa on että eräät aukkouskovaiset harrastavat jatkuvaa kasvatusta, mutta kirjoituksissaan tiukasti puolustavat aukkouskontoaan ja mollaavat jatkuvaa kasvatusta. Syynä tähän skitsofreniseen ajatteluun liene oma etu.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 44)