Käyttäjän Portimo kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 207)
 • Portimo

  Minulla on joku tuollainen akkuruisku. Kyllä sillä boorit saa maahan. Minä säädin suuttimen niin, että liuos ei tule sumuna vaan pisaroina, jotka lensivät kohtalaisen hyvin. Akun kestosta en osaa sanoa, kun oma kunto loppui muokkausalueella ensin.

  Portimo

  Metsäkeskus teki minustakin tutkintapyynnön. Mhy teki sähköisen hakkuuilmoituksen mutta sen lähettäminen jäi jollain tavalla vaiheeseen. Ei se tutkintapyyntö lopulta johtanut mihinkään.

  Portimo

  Isät möivät sota-aikana Iijoen pilkkahintaan voimayhtiölle.

  Nyt on vireillä valtavia tuulivoimahankkeita, joista onneksi osaa ELY on rajoittanut. Kyllähän tuulivoimaa tarvitaan mutta onko pakko rakentaa ihan takapihalle. Syrjäisimmille alueille ei voinut rakentaa, kun siellä voi lentää piekana.

  Meneeköhän sellaisen pientuulivoimalan tontista kiinteistövero. Tuommoisen ison voimalan tontista kiinteistövero tulee tietenkin maanomistajan maksettavaksi, jos muuta ei ole sovittu.

  Portimo

  Siitä se dementia alkaa.

  Kyllä ne rajalinjat ovat ongelma. Minullakin on tässä Pohjois-Pohjanmaan rannikolla varmaan 40 metsäpalstaa ja on siinä selvittelyä. Pari vuotta sitten lupailtiin matkapuhelimeen gps-sirua, jolla pääsisi 30 sentin tarkkuuteen. Eipä ole näkynyt.

  Portimo

  Lapin mies ohjeisti, että vedä naamalle ruokaöljyä niin saat olla rauhassa. Öljyä voi vetää ihan huoletta silmiin ja  kasvoille. Kun hyttyset alkaa kiusaamaan, pyyhkäiset vähän lisää. Vaatteitahan se saattaa tahrata mutta mettävaatteet menevät muutenkin aika tiuhaan pesuun. Ihan hyvät kokemukset on.

  Portimo

  Jatkuva kasvatus on hyvä bisnes monelle firmalle. ”Ympäristöpainotteinen” metsäsuunnitelma maksaa 20 eur/ha, kun normaali suunnitelma on 10 eur/ha.

  Myös puunkorjuupuolella on firmoja, jotka tekevät hyvää tiliä jatkuvan kasvatuksen uskovaisten rahoilla.

  Portimo

  Kylläpä oli Suorittava  Porras tehnyt hyvää työtä.

  Portimo

  Onko Ruotsinpuolella oleva tehdas StoraEnson? Se on jossain Haaparannan ja Kalixin välillä. Ei ole sinnekään Kemistä pitkä matka.

  Portimo

  Minä olen levittänyt akkukäyttöisellä reppuruiskulla. Olen säätänyt suuttimen niin, että lannoite tulee pieninä pisaroina, jolloin lentää paremmin. Olen tehnyt seoksen, jossa puolet vettä.

   

  Portimo

  Minulla täällä pohjoisessa huonot kokemukset täydennysistutuksesta. Istutin harvaan männyntaimikkoon kuusia, jotka kuitenkin jäivät juromaan vuosikausiksi.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 207)