Käyttäjän Rane kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,805)
 • Rane

  Näissä lehtijutuissa hevosmetsureista  hienotunteisesti ei puututa numerotietoihin.Rane kuitenkin arvaa että nämä eivät tee vuoden aikana yhtään sellaista savottaa josta jäisi metsänomistajalle jotain viivan alle.Päinvastoin maksettavaa voi jäädä tanakasti.Jos sen tiedostaa ja näkee hevossavotassa jotain imago tai hyvän mielen hyötyjä niin asia on ok.

  Rane

  Kokeile Arvometsän tyylillä jatkuvaa kasvatusta.Eli unohda raivaussahahommat kokonaan.Tilaat vaan välillä moton harsiskelemaan rahapuita ja annat ohjeeksi että alle 15cm läpimitan puihin ei sitten kosketa.Näin tekee United Bankersitkin ja heidänhän pitäisi tietää mikä kannattaa.

  Rane

  Hyvä myös muistaa:If you cant stand the heat,stay out of  kitchen.

   

  Rane

  Tämmöiset luontokohteet alkavat olla harvinaisia mutta vielä kuitenkin löytyy.

  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/artikkeli-1.552710

  Rane

  Palavan puukasan ilmansaannin rajoittaminen voi  johtaa myös hyvään lopputulokseen mutta ei kattilahuoneessa.

  Rane

  Etupesä on siis laite jolla tavallinen yläpalo-kattila muutetaan alapalo tai käänteispalokattilan tapaiseksi.Etupesässä puusta hiillostetaan irti palavat kaasut jotka sitten palavat toisiopalona vanhassa kattilassa.Toisiopalo voi saavuttaa sen 1000 asteen lämpötilan jos siihen saadaan sopivasti ilmaa ja palotila on hiukan eristetty.Palaminen on tällöin puhdasta.

  Etupesien ongelma on ollut että niitä on yritetty käyttää ilman varaajaa.Kun lämpöä ei ole enää tarvittu niin ilmaluukut on suljettu ja palaminen on kitunut tuottaen savua ja pikeä.Tästä on tullut  sotkuinen imago.Etupesä toimii hyvin ja puhtaasti jos se saa polttaa puuta reippaasti.

  http://www.warmax.fi/fi/product_info.asp

  Rane

  Miikkam:lta hiukan riskaabeli liike.Keskustelupalsta on nimittäin yllättävän koukuttava.Täällä on nähty suurieleisiäkin jäähyväisviestejä mutta jotenkin nimimerkit ovat vähitellen tulleet takaisin.Tervetuloa kuitenkin.

  Rane

  Demareita?

  Rane

  ”Mutta voidaan kysyä että olisiko hakkuut voitu tehdä jo aiemmin eikä päästää metsää tuohon kuntoon.”

  Yritätkö siis sanoa että on oikein tuommoisille metsänomistajille jos luonnonsuojelijat suojelevat heidän metsänsä ilman korvausta?

  Rane

  ”Ei pidä mennä sekaantumaan ”kahden kauppaan”.

  Täsmälleen samaa mieltä.Tukilakot siis laittomiksi.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,805)