Käyttäjän risuparta kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 227)
 • risuparta

  Odottelen tässä koordinaatteja,joiden perusteella voi mennä tutustumaan  100 km2 metsään ,jossa lain minimi vaatimukset monimuotoisuuden suhteen täyttyvät.

  risuparta

  Kiitos,samoin!

  risuparta

  Ei niitä tarvitse metsän omistajan hakea pois,kun sellu jättien ajokone kuljettaa ne kuitupuu pinoon. Ihan samoin kuin puolet tukeistakin laitetaan selluksi.

  risuparta

  Et voi olla aego noin yksinkertainen. 100km2 mahtuu aukkoa,taimikkoa,nuorta metsää, varttunutta metsää ja uudistus kypsää metsää. Mutta paljonko on alueita,joilla on riittävästi jättö puita?

  risuparta

  aegolius: missä voi tutustua esim. 100km2 metsään jossa jättö puita on alueella riittävästi?

  risuparta

  Kun vaan niitä puupellossa olevia jättöpuita olisi.

  risuparta

  Juurihan kerroit että 60 hehtaarin aukko on erittäin monimuotoinen ja eri ikäinen. Siellä kun on järeää kuusta ja lehtipuuta jättöpuina. Jos apulanta ja räkäpetäjä porukka olisi niin luonto tietoinen,kuin visu kertoo,omistajille se olisi itsestään selvyys!

  risuparta

  Paras on odottaa,että siitä tulee eri ikäinen. Visun ”vanha” ei  sovi suomen metsiin, jossa mänty elää helposti 500 vuotiaaksi.

  risuparta

  puuki:missä voi tutustua 100 km2 metsään jossa jättö puut täyttävät minimi vaatimuksen?

  risuparta

  Onko avohakkuu alue sinun mielestäsi metsä?

  Monimuotoisenhan siitä tekee se,kun visu kulkee ohi välillä ABC:N ja välillä Nesteen kautta. Autokin vaihtuu bemarista hondaan. Siinä se vasta visun monimuotoinen metsä on!

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 227)