Käyttäjän r.ritva kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 265)
 • r.ritva r.ritva

  Aletaan etsiä aitoja asioita miten yksinkertaisin keinoin ja omavastuullisesti on lupa toimia.Meillä jokaväliin tungetaan kehityksen nimissä koukeroista potaskaa josta eivät edes päättämme ymmärrä juuri mitään.Heillehän tarvitaa useita avustajia.Perusteluna et asiat voidaan hoitaa kunnolla.Sopii kysyä mikä syy osaamattomuuteen.

  Aito pitkänjuoksun metsänomistaja ja metsä ovat lähes yhtä.Se on elämäntapa.Jatkuvasti sinne yritetään pukata jos jonkillaista härppää.Nyt vielä oliko se pörssi vai mitkä yhtiöt.Ei tarvitse ihmetellä jos keskusta on kohta nolla lukemissa.On nimittäin unohtanut keiden asialla alkujaan oli.

  Kouluissa opetetaan digidigiä.Opetetaanko aitoa tekemistä ja tekemisen osaamisen iloa.Peli on leikki vaikka nykypäivä tienestiä sillä tekevät.Metsissä on voimaa ja energiaa jopa opetukseen asti.

  Millä ihmeellä nuoremme pärjäsivät aikana jolloin oli pakko itse ihan työllä leipänsä ja koulutuksensa,kulutuksensa hankkia.Kelpasi työ kuin työ kesälomalla.Sai palkkaa ihan vaikka omiin koulumatkoihin jne.. ehdotan edelleen tätä oppia kaikille jopa tulijoille.”ilmaisia lounaita ei ole”

  r.ritva r.ritva

  On ollut vaikeuksia lähettää.Nyt pitkästä aikaa sain -saukonjäljistä kuvan-Jostain syystä vai liekö jotain tekijäin oikeuksia kuvien lähettäminen on ollut vaikeaa.Se että joku hyväksyy kuvan ei yksistään vaikeuta lähettämistä.Ohjeistus sivu on sekava.

  Lisäksi keskustelusivulta mihin aikaan nm.on ollut keskustelemassa ilmaistaan vieraskielisenä.Tuotetaanko tuo teksi jostain muualta.Vai onko tuo eu-puheenjohtajuus kauden tuotetta.-Ju nou.-

   

  r.ritva r.ritva

  Rauhouitutaan vain.Se mikä menee ylös tulee myös alas ja päinvastoin.Viisas sanoo.Eli tuo sityistyminen voi kääntyä päinvastaiseksi.

  Hetken vielä tämä härpäkeväki katselee vaikkapa metsiä virtuaalilaseilla mutta huomaa sen tylsistävyyden vaikutukset.Jäsenet kaipaa kunnon järkevää tekemistä,liikkumista.Makoilun aika on ohi.Enkä tarkoita sillä,etteikö kaikenmoiset digi,digi buumit rasita ihmistä sisältä päin.

  Alkaa aidon elämän aika Onneksi näitä tekijöitä on vielä ja tiedän,että uudet haluavatkin tehdä.Ei tarvitse kuntosalien seiniä mennä kalliilla tuijottamaan.

  r.ritva r.ritva

  Jätkä sanoo ruman sanan niinkuin se on.

  Kyllä nuo kallupit pää-osin hesan tai suurempien kaupunkien keskustoissa tehdään.Vastaajat kertovat mututuntumaa.Eli eivät juurikaan mitään ruohonjuuri tasosta tiedä.Tälläisenä Ylekin jauhaa jatkuvasti verovaroillamme.

  On myös huomattava metsiä sivuavastakin ilmastomuutoksen jankuttamisesta.Meillä voidaan lapsia kuljettaa heiluttelemaan lappuja asiasta josta hänellä ei voi olla käsitystä vaan on ”ohjelmoitu”sanomaan,tekemään jonkun tahon mukaan.Ketkä maksavat vielä nuo reissut vai kuuluuko tälläinen päiväkotien ja koulujen opetus ohjelmaan.Kaikki alaikäiset pitää eriyttää näistä oliko se mielenilmaisun nimellä.Aikuiset voivat tehdä ideologiansa mukaan.Paikkalle mennen myös vaikka kävellen.

  Haastatteluista on poistettava Helssinki keskeisyys.Marssi maakuntiin on alkamassa.

  r.ritva r.ritva

  Eiköhän immeiset ole kurkkua myöten näitä isoja kauppoja ja kauppakeskuksia.Ai pitää saada sitä maitopurkkia montaa sorttia.Mielestäni tuo suuruuden ihannointi on tullut tiesäpäähän.Mites nää metsäjätit.Kiirettä pukkaa myydä ja saneerata.

  Katselen rantapenkalla kun ilmaantunut kuusekäpyjen jätettä yllättäin paikalle.Siikailen oisko huomaamattani pesää ilmaantunut.Olihan siellä suurehko pesä ylhäällä.Pari kuusta vierekkäin vain.Tuumin josko metsistä kaikki puut ovat loppuneet kun oravatkin pesänsä tälläiseen paikkaan pukkaavat,vai turvaako minulta hakevat.No joo.ja leikkuupuimuri vastarannalla piippaa.

  r.ritva r.ritva

  Mielkoista piippausta aukealla pellolla joka helvatan käännöllä leikkuupuimurikin piippaa.Eikö tuohon voisi jotain värivilkkua vaikka heittää.Kaiketi hevosmiestenkin pitää piippaa takapäähän pukata.Järjenkäyttöä on lisättävä.Tälläkin aukealla jokasuunnalta piippaa.Kamera olisi äänetön.

   

  r.ritva r.ritva

  Täällä käytiin muutamiavuosia sitten näistä linjoista ja korvauksista keskustelua.Mielellään korvaukse ajetaan mahdollisimman mitättömiksi.Joulukuusia voi kasvattaa ja se siitä.

   

  r.ritva r.ritva

  Tietysti motoissa on sitä ruutua väliin tuijotettava.oisko tuohon systeemiin jotenkin taustakameraa lisättävissä.Tai onko näissä jo nykyisellään.Kun en ole joutunut paremmin sisältä tutustumaan.

  Tuossa alkuviikosta yllätyksekseni jouduin suurimman yrityksen moton tomintaa läheltä metsätieltä seuraamaan.Erittäin siistiä jopa putsingissa olevaa motoa.Sillä hälyt peruuttaessa,valtavat valot päälle keskellä kirkasta päivää.Merkkaukset viimeisen päälle.Kohta alkoi huomiovarusteissa kypäräpäistä väkeä pukata paikalle.Näytillä suomalaista metsää ja sen työtapaa,ympäristöä esiteltiin vieraille.Siirryin hiljaksiin pois ja ajoin kotiin.

  Metsässä tapaa montaa ”montaa ihmeellistä asiaa”kyllä sen vain vaistoaa.

  Toisaalta se oli hyvä,että meillä esitellään metsiemme käsittelyä ja sen hoitamista,ettei olla vain jonkun yksisuuntaisen tiedon varassa.

  r.ritva r.ritva

  Oisko maanantai iltaisessa A-sudiossa toimittaja lopuksi kertoo,että seuraavassa keskustellaan -valkohäntä kauriista- et se siitä tiedosta.

  r.ritva r.ritva

  Vahinko voi käydä kotipihallakin.Aikoinaan kaveri alkoi peruuttaa kotona huollossa ollutta ajokonetta.Koira oli takapyörän ihan takana syömässä jotain hyvää.Huomasin heti ja tempasin pannasta pois.Koira iski hampaansa ranteeseeni heti.Koira pelastui mutta oma säikähdys oli melkoinen.Eikä ranteeseen tullut kuin parin hampaan jäljet.Vieläkin näkyvät vaikka ei niistä lekuriin menty.

  Tuskin eläin tussa toimessaan olisi piipareista välittänyt,kun huomaamattaan minuun iski.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 265)