Käyttäjän r.ritva kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 275)
 • r.ritva r.ritva

  Tarpeesta tietysti sijoitusrahastot tietysti näitä hehkuttavat.ns.kasvottomat toimivat juuri tällä perusteella.Myyden vaikkapa lopulta näitä sotilas tai muu turvallisuuskohteita ulkovaltojen käyttöön.

  Yksityinen mo.toimii jatkuvuutta jopa ympäristöä omin vakaamuksien pohjalta huolehtien ja hoitaen.Haluammehan säilyttää myös metsämme omina edelleenkin.Siksi sijoitusyhtiöitä ei saa sallia huseeramista täällä .Jos näin sen on oltava laajasti luvanvaraista toimintaa.

  r.ritva r.ritva

  Olen korviani myöten täynnä tätä teko muka äly tekniikkaa.Ihmistä et juuri puhelimellakaan firmoista enää tavoita.vaan siellä joku kielipuoli kone jauhaa turhaa potaskaa.Kynnen kertaa nopeammin toimitan suoraa ihmisen kanssa asiani.Samoin nämä ääliökuvat joita tyrkätään kuin pientenlasten riirroksia joka sivuun. Jos kauppurit jotain myy niin vaikka olet sanonut kiitti mulle riitti niin puhekone jatkaa.Joten on puhelin pakko sammuttaa.

  Näihinkö toimiin ja uudenlaisiin rahastus-vero muotoihin meitä mukaan haetaan.Vielä ilmaiseksi.Kohta maksamme ”siirtohintoja”noista älykääpiö bisneksestä.

  Ainoa oikea aito kontakti elävän ihmisen tai luonnonkin kanssa on parasta elämistä.Kuvakkeiden kanssa keskusteleminen vie aikaa ja -ne ovat suoraan p.stä.Robottisätti voihan.Anna kaikki -niin voin tarkistella.Puuki hieno oivallus.

   

  r.ritva r.ritva

  Harventaa kai jotain paitsi näitä luonnon kohteita,puronvarsia.Jos sinällään rantaa harvennetaan niin ei aikaakaan jo pusikkoa pukkaa.Pajukkoa,lepikkoa kohtaa veteen rojahtamassa.Siellä ne tukkii melkoisesti etenkin mainitsemaani kunnan metsän hoidossa.

  Ihan oikein kun motomies metsuri kertoo.Tehdään se mikä kohdennetaan.Paitsi jos omiani kehottaisin niin vastuu tietysti itselläni.

  r.ritva r.ritva

  Puhelin on hyvä turvallisuudenkin takia.Lähipiirissä yöllä latauksissa ollut ns.räjähti.Kaveri heräsi siihen.Mustaa savua oli huoneessa.Kerkesikö p.hälytin reagoida en kysynyt.Sinne meni ja sinne ladatut tiedot.jne..

  Tiedä varmuuskopioista.Parivuotta sitten ainakin joku rivitalopalo alkoi tuosta syystä.

  Eipä noista suuremmin kirjoitella kun mainostetaan osta ja kuvia tuotteista paljon.Voi olla,että nuppineulan pään kokoisilla tuoteselosteilla kerrotaan.Kuitenkin on turvallisuustekijästä kyse.

  r.ritva r.ritva

  Kunnatkin voisi omilla metsienrannoilt pajukkoja raivata.Hakkuiden yhteydessä osuin motokuskin kohdalle ja sanoin et rannalta voisi nuo pajukot jokea tukkimasta samalla raivata.Ei käy.

  Eikä kuntapuolella ole mitään intressiä näitä raivalla vuosienkaan aikana.Jos ensin lähdettäisi tuolta tasolta toimiin.Yksityiset hoitelee tarpeittensa mukaan.Suojakaa voisi jokainen omista lähtökohdistaan hoidella hakkuidenkin yhteydessä.

  Maataloudessa suojakaista on pakollinen kuten tiedetään.

  r.ritva r.ritva

  Meillä kerrottiin,että kunta aloittaa keskustasta näiden kiinteistöjen kontrollin ensin ja myöhemmin haja-alueilla.

  Muutamia vuosia sitten pihalle pongasi oranssipusakkaiset keppinsä kanssa.Ei kysytty vaan rupesivat mittailemaan.Kaveri vei keppiä saunan terassin sisänurkkaan .Sinne..tänne..Ihmeissäni mikä on menossa.Jossain oli ilmoiteltu et kaikki mitataan ja polttopuukatoskin.Joka lavojen päällä.Kaikki ei ole ulkovc. olisi ne varmaan reiän ympäryksenkin mitanneet.

  Ja nyt uusi rumba.Sivukylillä tuo on järjetöntä.Asuin jos jotai rakennetaan lisää niin luvat ovat mittauttajien tiedossa.Ettei vain olisi sentti liian iso tuntuu olevan menetelmä.Mites se entinen jalasmökki pelasi.Kiinteistöverosta ei pääse todellakaan ellet raunioiksi sitä saa.Oiskohan tässä maassa tähdellisempääkin verotettavaa.

  r.ritva r.ritva

  Näitä tukia näyttää riittävän jos mihinkin suuntaan.Tyhmänä kysyn kuka rahoittaa kemeratuet.

  Sitra rahoittaa monia mutta senkään rahoittajaa en tiedä.Vai onko sisälletty maataloustukiin.

  Mielestäni kaikkien tukien on oltava yksinkertaisia,ettei tarvita tarkastajaa joka kepakon perään.

  Jos vaikka revitään nämä pari tukijakoa niin millaista väkimäärää tähän tarvitaan jne..

  r.ritva r.ritva

  Muistan lukeneeni,että lepänjuuristonystyrät olisi maanparannus aine.Oisko ollut typpeä.Lepässä viipyy myöhäiseen syksyyn vihreät lehdet tuo olisi se lannoite.

   

  r.ritva r.ritva

  Olen raakaan maahan tosiaan putkella istuttanut.Joskus aikoinaan kuokalla raapinut koivuakin onnistui hyvin.kuusia putken läpi onnistui .Jopa putkenläpi kylvänytkin.Heinää tallaan tai voi eliminoida vaikka käsi-sahan terällä hutkien.

  Isommat alat helpottuu hommat tietysti laikuttain tai mätästäen.Kyllä heinä ympärille pukkaa lopulta.Mitä sinne jotain tassuja lisäämään kustannuksia.Pieniltä aloilta homma hoituu eikä tarvitse kuntoiluun lähteä rakennettuja portaita ylös,alas liikuntaa harrastamaan.Nostojakin tulee monen kahvakuulan edestä.Ohessa mielenvirkeyttä ja linnunlaulua.Oudostaan voi jäseniä kolottaa vaan siitä se lähtee.

  r.ritva r.ritva

  eipä tuon lähettäminen paperisena kummonen juttu ole.Postimaksu ja se on siinä.

  Kuka h.jaksaa härpätä ellei täällä pätkivien yhteyksien keskellä muuten aikaa vietä.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 275)