Käyttäjän Saarni kirjoittamat vastaukset

Esillä 8 vastausta, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Saarni

  Eiköhän se ole kuitenkin jokaisen metsänomistajan päätös kumpaa haluaa harrastaa tai vaikka molempia, se vaan on sillälailla nykyään että aika harvalla se päätulo on sieltä metsästä ja jos on niin ei kai sitä kukaan kiellä vetääkö sileeksi vai jotain siltä väliltä. Kaiken kaikkiaan aivan turhaa jupista jostain jk:a tai aukoista, omistaja päättää mitä tekee, pääasia että hän on tyytyväinen tai sitten ei. Minun ei kyllä tule mieleen sellainen asia että menisin naapuria neuvoon kuinka metsää pitäisi käsitellä. Se joka maksimituloa sieltä metsästä haluaa niin kyllä hää tietää millä se saavutetaan tai sitten ei, mutta meiltä muilta se ei ole pois, vai onko? Joskus vain tuntuu siltä että se olis pois meiltä muilta kun näitä juttuja lukee!

  Saarni

  Jokos ne kannot alkaa kelpaan, ei meinaan ole mitään ylitarjontaa energiasta. Onko kukaan saanut kannonnostosta tarjouksia?

  Saarni

  Mitä mieltä, nouseeko hinnat vielä tulevaksi kevääksi? Nähdäänkö 100 eur hintoja tukilla? Virossa koivutukilla jo 200 eur .

  Saarni

  Simpeleen miehen vesivoimala tuottaa hyvin, myhäilee vain hinnannousulle! Yle uutisissa juttu. Kuru oli miehen nimi rautjärven simpeleeltä.

   

  Saarni

  Nuorelta isännältä kysyisin mitä yhtiötä kiinnosti kannot? Täälä päin ei kai muuta ku umppia voi kiinnostaa (keskisuomi alapää) ketää muuta ei. Ihmettelen kun sitä energiapulaa kait on? Jonkun aijan piästä näkee kiinnostaako edes tukki, pistin mhylle kilpailutukseen jokusen hehtaarin.

   

   

   

  Saarni

  Koska ootta nähäny mhy:llä työntohinaa? Se on juurikin niin että jos se pulju meinaa pysyä pystys, silloin pitää palvella kun sitä kysytään, joka jannun ei tarvi olla kesälomalla samaan aikaan, voi koitella sellaset ajat ainakin muille että ollaan pakotetulla lomalla. Tuskin mhy väki pakkolomalle joutuu, eiköhän niitä elättäjiä löydy aina jostain.

  Saarni

  Kelpaakohan kannot kellekkään? Energiastahan pitäis olla pulaa…..

  Saarni

  Yhdistyksellä ajattelin kilpailuttaa, muutaman ha, mutta näkyvät olevan lomalla joka jannu.

  Mitähän hyötyä tommosesta puljusta kuin Mhy on? Kaikki yhtaikaa lomalla. Säästää jokusen euron kun häipyy ko. puljusta.

Esillä 8 vastausta, 1 - 8 (kaikkiaan 8)