Käyttäjän Tikkula kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 169)
 • Tikkula

  Aiemmin syksyllä oltiin koolla,ja mukana ekonomi, pitkänlinjan varainhoitaja. Tuli puhe sijoittamisesta ja hän kehui että tällä hetkellä metsärahastot hyviä ja varmoja sijoituskohteita, tuotto yli 5, mitä ei niin pienillä riskeillä saa oikein mistään. Kerroin että naapurikylässä männävuonna myyty 120 €tila 190€ rahastolle. Aivankuin ekonomin kasvot ois kalvenneet.

  Tikkula

  Ainakin aikaisemmin hahmotin että fsc on idealtaan sama kuin italiassa mafia. Ostajat ja myyjät maksavat tietynlaista suojelurahaa. Eikös tää LÖYLY hesassa jonka Vartia ja Pääkkönen rakennuttivat käyttäneet venäläistä FSC puuta kun suomesta ei vastaavaa greenpeace puuta saaneet. Ja tutkiva journalismi kävi jälkeenpäin kattoossa venäjältä miten hakkuu ja hoito oli onnistunut, miten luonnonmukaiseen tilaan metsä jäi. Löytyi saakelinmoinen raiskattu avohakkuu. Aukko istuttamatta eikä mistään luontoarvojen huomioimisesta ollu tietoakaan. Taisihan nää fsc toimijat jotain selitellä mutta eipä suomen vihreä lehdistö tainnu enää asiaa palata. Menikö se jotenkin näin ? En jaksanut googlailla ja tarkistaa.

  Tikkula

  Mielenkiintoinen ajatusmalli. ”Huumerikollisuus saadaan vähenemään jos huumerikollisuus ei ole enää rikollisuutta” (???)

  Tikkula

  En jaksa linkittää, mutta vihreillä turpeen poltto out ja ruohon poltto in.

  Tikkula

  Onnea yrittäjälle Jesu. Tuollaista suomessa nyt tarvitan. Muista pitää omat ja yrityksen rahat erillään. Ja jos ei yritys nouse siivilleen anna hiipua unholaan. ”Yrittänyttä ei laiteta” vai miten se vanha sananparsi menee.

  Tikkula

  Kävi taannoin vieras joka oli käynyt viimeviikolla kilpisjärvellä  vaeltamassa, samoilemassa. Kertoi että onneksi heillä oli teltta,koska huoneet, mökit varattu jo aamulla. Sama oli muuallapäinkin lapissa missä liikkuneet. Kyllähän nämä kaikki ihmiset jättävät rahaa suomeen joka muulloin oli lennätetty kaukomaihin. Mutta pahus kun vienti ja rakennusala sakkaa niin kylmää kyytiä puunmyyjille.

  Tikkula

  Mistä voi nähdä realiaikaiset kirjanpainajamäärät? Luken sivua joskus kattelin, mutta tämmöne tavalline tallaaja ei nähnyt kuin jotain suurpiirteisiä arvioita. Sen verran kohteita tullut että ois kiva tietää.

  Tikkula

  Traktorin osto harrastusmielessä metsään on miusta viisaampaa kuin mönkkärin. Tr.ssa jo ohjaamo valmiiksi, pääsee metsään sahojen kanssa, taimilaatikoitten kanssa. Pitää hintansa , melkeinpä nousee ajan kanssa ( vertaa 2v vanha pösö). Hyvä juontokouralla hakea tuulenkaadot. Paljon turvallisempi verrattuna mönkkäriin. Noilla ha määrillä saa verotukseen. Kaikki harrastukset maksaa, mutta tuo ei kyllä kalleimmasta päästä.

  Tikkula

  Pisti silmään kun jaettiin näitä elvytysmiljardeja tuottaviin kohteisiin. Helsinkiin ja muihin kasvukeskuksiin, jalankulkutunneleita, pyöräteitä ja museo. Kyllä kannattaa velkarahalla toimia ja sijoitus tuottaa koko kansakunnalle leipää ja sirkushuveja.

  Tikkula

  Paljon niitä karhun kuvia paikalliseen face ryhmään. Siis niitä jotka oikeesti siellä ovat. Töissä iltana käytii hätisteleessä karhua joka koitti vaan ensin jäädä piiloon koiraa ja miestä. Lähti sitten, jo viime yönä toinen Nalle samoilla paikoilla. Hetken mietin uskaltaako lähteä itsekkään aamuvuoro on sahailee.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 169)