Käyttäjän valtteri kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 34)
 • valtteri

  Kuusinen:En käsitä tuota laskelmassasi olevaa”lisäkantorahaa”.Ulkopuolisella teetetty hankintakauppa on tulot vähennettynä menoilla,josta maksetaan verot.Ei siinä mitään lisävähennyksiä enää ole.

  valtteri

  Ei omakohtaisia kokemuksia

  valtteri
  valtteri

  Onkohan semmoinen hinnoittelumalli vielä käytössä millään firmalla,jossa tarkka kuutiohinta määriteltiin hakkuun jälkeen poistettujen runkojen keskijäreyden mukaan?Eli kauppakirjaan joku perushinta,jota sitten korjatiin suuntaan tai toiseen.Käytettiin kai pääasiassa ensiharvennuksilla ja kuitupuulla.

  valtteri

  Mitenhän mittalaite määrittelee tukki-ja kuiturungon?Pelkästään paksuuden perusteella vai kuskin tekemän laadutuksen perusteella.Jos paksuuden perusteella,silloinhan tukkirunkojen määrä voi olla suurempi kuin tukkipölkkyjen määrä.

  valtteri

  Mottimasalle.Ei kai tuommosia nalkuttavia sopankeittäjiä ole olemassa.Oon minäkin jottain kyläpuheita kuullut,että ois.

  Nimimerkillä:vuoden poikamiehenä elellyt

  valtteri

  Ei vaan vieläkään taimikonhoitoon kunnon konetta.Kyllä vaan edelleen metsänomistajan tuottavin työkalu taitaa olla se,jossa putken toisessa päässä pyörii terä(terävä sellainen) ja toisessa pikku moottori.

   

   

   

  valtteri

  Ruiskupullo vaan valjaisiin roikkumaan.Jos sattuu raivuulla paksumpi havupuu kaadettavaksi,eikun vaan suihketta kantoon.Aika ikävää enää talvella lähtä samoja jälkiä tarkkomaan.

  valtteri

  Niin,eihän tuota aivokuume virusta kaikki punkit kanna.Mutta sitten kun sattuu kohdalle juuri se jolla se on.Sitten alkaa jälkiviisaus(se paras viisaus),että olis kannattanut rokote ottaa.

  valtteri

  Muutama päivä takana sahailua 261 ceeämmällä,ihan toimiva laite.Pari kertaa tyhjäkäynti noussut niin että ketju liikkuu.Sammutus ja käynnistys,tällä korjaantui.Vakiona ehkä turhan pienellä vetorissalla,ite vaihoin 8 pykäläiseen.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 34)