Käyttäjän Visakallo kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 15,245)
 • Visakallo Visakallo

  Mitenkäs kaapo minun pitäisi nyt tehdä, kun koivut ovat reilussa 30 vuodessa lihoneet jo puolimetrisiksi? Eivät oikein mahdu kovin sakeassa kasvamaan.

  Visakallo Visakallo

  Ei Kiinakaan kaikkia Venäjän temppuja sentään sulata:

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008848256.html

   

  Visakallo Visakallo

  Tämä kesä taitaa sitten olla tätä! Saakohan kaapo kohta muutaman samanhenkisen kaverinkin? Laittavat taas trolliorkesterin pystyyn kuten viime kesänä.

  Visakallo Visakallo

  Sodan laajentumisen aineksia on nyt paljon olemassa. Kun energia-, ruoka- ja logistiikkaongelmat eri puolilla maailmaa  pahenevat, alkavat yhä useammat maat vaatia ja puolustaa etujaan. Molemmat tähänastiset maailmasodat alkoivat vähitellen. Toivottavasti nyt ei tule sitä kolmatta.

  Visakallo Visakallo

  kaapo taitaa olla uudella nimellä syntynyt vanha trolli.

  Visakallo Visakallo

  Liettuassa järjestetään kokous Vladimir Putin aseman horjuttamiseksi. Kaksipäiväisen kokouksen tavoitteena on kehittää strategia Venäjän ”deputinistamiseksi”. Kokouksen on kutsunut koolle Liettuan ulkoministeri Gabrielius Landsbergis. Paikalla nykyisiä ja entisiä huippupoliitikkoja, liike-elämän edustajia ja ihmisoikeusaktivisteja ja toimittajia.  IS

  Visakallo Visakallo

  kaapo123: ”Kannattaa lukea lääkärilehden kertomus mikrobeista”

  Suosittelen kaapolle sitä lääkärilehteä jatkossakin. Eiköhän nämä metsäjutut olleet jo tässä. Metsänomistajat saavat tulonsa niistä puista mitä puunostajat heiltä ostavat. Tukeista saa moninkertaisen hinnan kuitupuihin verrattuna. Juuri sen takia emme kasvata puita metrin välein.

  Visakallo Visakallo

  Täälläpäin ensinmäiset koneistutuskuusikot lähestyvät jo ensiharvennusvaihetta. Hyvin ovat kasvaneet. Maat ovat täällä aika kivisiä.

  Visakallo Visakallo

  Eihän metsä eroa muista kasveista, eläimistä, eikä ihmisistäkään. Kun yleiskunto on hyvä ja ravinteet tasapainossa, on tautien vastustuskykykin parempi. Elämänkokemus puolestaan auttaa suodattamaan kaikesta tarjolla olevasta tiedosta olennaisen.

  Visakallo Visakallo

  Minneköhän ne hirvet mahtoivat kadota viimeksi hirvenmetsästyksen aikaan, kun niitä näkyy talvella olleen ainakin täälläpäin ennätysmäärä ja jälki sen mukaista. Loppuvuoden lehtitietoja hirvien vähyydestä on nyt todella vaikea uskoa. Männyt ja koivut sekä katajatkin on kuin puimurilla ajettu parin metrin sänkeen. Minkälaista mahtaa hirvenpaska olla lannoitteena? Onko kokemuksia? Metsäteiltä sitä olisi nyt helppo lapiolla kerätä peräkärryyn.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 15,245)