Käyttäjän Visakallo kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 10,601)
 • Visakallo Visakallo

  Toivonkin hyvin hartaasti olevani väärässä!

  Visakallo Visakallo

  Minun ei ole ainakaakaan tarvinut missään vaiheessa muuttaa kantaani tässä hirviasiassakaan. Eikö jo nimimerkkinikin kerro sen!

  Visakallo Visakallo

  Näinhän se on. Joku sanoikin kerran, että luurin tärkein ominaisuus on hyvä kuvan laatu. Muilla ominaisuuksilla ei ole niin väliä. Tämä pitää varmasti paikkansa, sillä operaattoreiden mukaan lähes 90% välitetystä datasta on pornoa.

  Visakallo Visakallo

  Metsäkupsa kiteytti tuon hirviasian hyvin. Syy tuhoja aiheuttavaan hirvikantaan löytyy yhteiskunnan yleisestä kehityksestä. Ihmiset asuvat kaukana metsistään ja niiden taloudellinen merkitys omistajilleen on pienentynyt. Metsästäjien joukko pienenee ikäluokkien myötä. Kun hirvimetsälle on mentävä pitkien matkojen päästä, metsästäjät aivan luonnollisesti haluavat, että hirviä silloin myös löytyisi. Tämän takia hirviä ja muitta sorkkajalkaisia on metsissä enemmän kuin metsätalouden kannalta olisi sopivaa. Tästä tilanteesta kärsivät ne metsänomistajat, joille metsätalous on tärkeä tulonlähde, sekä ne hirviseurat, jotka haluaisivat omalla alueellaan pitää hirvikannan pienenä, ettei hirvituhoja syntyisi.

  Visakallo Visakallo

  Tällaista tälläkertaa EU:n suunnalta:

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007639247.html

  Visakallo Visakallo

  Miksi mennä kalliiseen hotelliin yöksi, kun yhtä hyvin voisi mennä ilmaiseksi yökylään kenen tahansa omistusasuntoon. Roskat ja tyhjät viinapullot saattavat jäädä sinne kämpän lattialle, mutta kyllähän omistaja ne sieltä sitten siivoaa. Hesariin ja someen voi kirjoitella, miten kämpän sisustusta pitäisi uudistaa ja muuttaa, jotta se olisi viihtyisämpi.

  Visakallo Visakallo

  RR on talouspäätöksissä itselleen paljon armollisempi kuin meille muille. Sellaiselle on olemassa ihan oma nimikin, mutta jääköön nyt kirjoittamatta.

  Visakallo Visakallo

  Suorittava porras vastaa kysymyksiin hyvin valikoiden. Yleensä vastaus tulee, vaikka kukaan ei olisisi mitään kysynytkään. Vääränlaisen kysymyksen esittäjä saa taas läksytyksen, ettei ole tehnyt hommiaan oikein. Näin tämä on täällä jatkunut vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

  Visakallo Visakallo

  Metsän omistamista voisi jo verrata suojellun rakennuksen omistamiseen. Julkisivu-, ym. määräykset sanelevat hyvin tarkasti, miten korjaukset pitää tehdä. Rakennusta ei saa purkaa kuin aivan poikkeustapauksissa. Purkuluvan saanti on hyvin kallis ja aikaavievä. Pahimmillaan tämä johtaa pattitilanteeseen, jossa omistajan rahat loppuvat, mutta rakennusta ei kukaan osta, – ei etenkään ne suojelumääräykset laatineet tahot. Näitä surullisia esimerkkejä Suomi on valitettavasti täynnä.

  Visakallo Visakallo

  Hämeenlinna seuraa Lahtea kohti hiilineutraalisuutta:

  https://yle.fi/uutiset/3-11661875

  Helsinki taitaa jäädä tämän sarjan jumboksi.

   

   

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 10,601)