Keskustelut Harrastukset Hyvää Juhannusta Vastaa aiheeseen: Hyvää Juhannusta

Vastaa aiheeseen: Hyvää Juhannusta

Keskustelut Harrastukset Hyvää Juhannusta Vastaa aiheeseen: Hyvää Juhannusta

MIISU4F MIISU4F

Joo, A. Jalkanen. Kerrotaan sitten jotain kun on sen aika.

Metsuri motokuski jäljillä. Lisäksi kun sen ulkomaisen työturvallisuudesta ei ole vuosikymmeniin huolehdittu. Aika läheltä nähnyt. Näennäisyrittäjyydellä poljettu hintoja. Palkkatyöntekijää verrataan niinin konkkaronkkiin. Jos siellä on yritys jolla 10- 15 ukkoa raivaamassa rivissä urakkana on se hieman eri kuin yksintyöskentelevä metsuri, joka vastaa yksin kaikesta.

Työparitöinäkin mm istutus meni joutuisaan, kun yhdessä taimienhaut ja kuljetus plus kanto. Yksin kun tekee, joskus tuntuu, ettei tää lopu ikinä. Yrittäjillä ne porukat senkuin hujahtaa hommat läpi– osa asioista on niille valmiina laitettu ensin ja ryhmissä kuskataan työmaalta toiselle.  Niin ja niitten työnjälki saapi olla sitten sitä sun tätä mutta palkkametsureilta vaaditaan vain priimaa. Sitä on aina tehtykin mutta nyt pitäisi vissiin tehdä sillä hintaa millä joku epämääräinen ryhmä.. jne.

Mettänakuri: juuri noin,,masokisti saa olla.. Mulle alkaa riittään, jospa vaikka opintovapaata, katselisi sesonkiajan muita juttuja varoiksi. Ja kun se työntekijän arvostus on pohjamudissa, mitä sitä viittii enää leikkii kiiltokuvatyttöä lehden kannessa..