Keskustelut Metsänomistus Valtion maksuvalmius on heikentynyt Vastaa aiheeseen: Valtion maksuvalmius on heikentynyt

Vastaa aiheeseen: Valtion maksuvalmius on heikentynyt

Keskustelut Metsänomistus Valtion maksuvalmius on heikentynyt Vastaa aiheeseen: Valtion maksuvalmius on heikentynyt

peltomies

Niko on tainnut ottaa känkkäränkkäjuomaa kun suoltaa näin törkeää tekstiä. Kannattaisi palauttaa mieleensä keskustelupalstan säännöt ja käytöstavat yleensäkin, tässä alkaa tuntea ns. myötähäpeää.

On kyllä uskomatonta,mitä ajattelet esimerkiksi Tanelin kirjoituksista. Hänen mielipiteensä ovat loppuun asti harkittuja, pitkään elämänkokemukseen perustuvia, kiihkottomasti esitettyjä. Ne ovat tämän palstan parhaimmistoa, niistä ei lennä koskaan mitään törkyä vasten kasvoja.

Niko, voisit kokeilla olla syömättä edes pari päivää ja kertoa sitten uudelleen onko maanviljely turhaa puuhastelua, jonka tukiaisiin hukataan se pari miljardia.

Nämä maataloustuet eivät todellakaan ole mikään suomalainen keksintö, vaan se on osa EU-byrokratiaa. Oikeampi nimitys olisi vaikka kansalaisten ruokatuki. Näillä sekalaisilla, lähes vuosittain muuttuvilla tukiaisilla pidetään tuottajahinnat todellisten tuotantokustannusten alapuolella, jotta elintarvikkeet olisivat kuluttajille edullisempia. Voit uskoa, että jokainen viljelijä haluaisi tästä hullunmyllystä eroon ja toivoisi saavansa palkkansa tuotteen hinnassa eikä anottuina tukina. EU:n budjetista menee yli puolet näihin tukiin. Mielestäni tämä on älyttömän tehoton systeemi, joka vain korottaa kansalaisten verotusta. Meni ohi otsikon aiheen, mutta ottaa sen verran aivoon Nikon ajatukset.