Keskustelut Tekniikka Husqvarna Technical asut ?? Vastaa aiheeseen: Husqvarna Technical asut ??

Vastaa aiheeseen: Husqvarna Technical asut ??

Keskustelut Tekniikka Husqvarna Technical asut ?? Vastaa aiheeseen: Husqvarna Technical asut ??

Svedu Petteri

Tässä kokemuksia housuita. Ensinnäkin henkilön tiedot: Pituus 173, paino 66, tekee toimistotyötä, harrastaa ulkoliikuntaa reilusti, moottorisahapäiviä 20-30 vuodessa. Ruumiinrakenne hoikahko tai normaali.

Vanhat housut oli noin 10 vuotta vanhat malli ”toppahousut”. Ei ole tullut sahan kanssa pahoja osumia. Vanhemmiten oksatappit ovat tehneet muutamia pieniä reikiä, jotka on ommeltu kiinni. Suurin murhe oli lahkeet. Ne kului puhki alareunasta ja lopulta viilosuojamateriaali alkoi pursuamaan pois.

Ajattelin ostaa Technical turvahaalarit, koska vanhat oli myös haalarit ja tykkään väljistä vaatteista. Paikallisessa liikkeessä ei ollut kokoa 48. Koko 50 oli ihan liian iso. Hinta olisi ollut 240 euroa. Kokeilin housumallia Technical Extreme. Koko 48 oli vyötäröstä tiukan oloinen. Ihme homma, vaikka en itseni pidä lihavana. Lahkeiden pituus olisi ollut hyvä. Koko 50 oli vyötäröstä sopiva. Lahkeet ehkä hieman liian pitkä, mutta ei liikaa. Otin kokoa 50 olevat housut hintaan 290 euroa.

Tässä kokemuksia Technical Extreme housuista. Housut ovat yleisesti ottaen hyvät. Parasta niissä muotoon ommellut polvet, eli polvien kohdalla on pussit. Kevyt nostella jalkoja vaikka vähän korkeammallekin. Housut ohuemman oloiset mitä vanhat. Ainakin +15oC kelillä eron huomaa hyvin. Ei tulee ihan niin kuuma heti. Vyötäröllä on näppärä tarrahihna, joka toimii vyön tavoin.

Jatkuu…