Mikä metsässä puhuttaa juuri nyt? Kuukausittain ilmestyvässä Metsälehden uutiskirjeessä perehdymme metsäalan kuumimpiin puheenaiheisiin. Kun tilaat Metsälehden uutiskirjeen, annat samalla luvan Metsälehdelle lähettää sinulle muita metsään liittyviä viestejä. Voit muuttaa suostumustasi milloin tahansa.
Arvostan kyllä näitä haukiosaajia. Hienoa että on vanhoista uskomuksista vara löysätä ja oikeesti makustella mitkä ne on maut. Hienoa että on energiaa metsämiehillä tähänkin. Montaa on tullut koitettua mutta kyllä tosiaan hauki on asteikossa korkealla, sopii moneen, savuna, pannulla levitettynä, jauhettuna tai mitä vaan mieleen tuleekaan puhumattakaan hyvästä saatavuudesta. Ja kaikki osat käy kattilaan. Käsittely taidot ja perehtyneisyys ratkaisee.
Ps. Kylmänä monen kalan maku on vielä jalompi, varsinkin savukalan.