Metsäkoulu

Metsänomistajan perustieto yhdessä paketissa – 8. painos

Metsakoulu_2014_kansi_web

48,00 

Tuotekuvaus

Metsäkoulu on metsätalouden perusteiden ja oman metsänhoidon käsikirja, jokaisen metsänomistajan ajantasainen perusteos. Käytännönläheinen teos kattaa koko metsänhoidon kentän aina taimikon perustamisesta päätehakkuuseen asti. Erinomainen teos myös itseopiskeluun ja kertaukseen. Kirjoittajina on joukko omien alojensa huippuasiantuntijoita.

Kirja tarjoaa perustietouden käytännön metsäsuunnittelusta. Puukauppaa, metsätalouden kannattavuutta, omistajanvaihdosta ja verotusta käsittelevät luvut auttavat lukijaa tekemään oikeita käytännön ratkaisuja. Monikäyttö ja metsäluonnon monimuotoisuus ovat tärkeitä myös talousmetsien hoidossa ja siksi aiheet käsitellään kattavasti Metsäkoulussa.

Metsäkoulu käy niin perustietojen hankkimiseen kuin myös muistin virkistämiseen. Metsäkoulu on suunnattu erityisesti metsäalan perusopintoja suorittaville sekä tiedonhaluisille metsänomistajille. Käytännönläheisestä kirjasta löytyvät uusimmat harvennusmallit, selkeät ohjeet raivaus- ja moottorisahan käyttöön sekä neuvoja puukaupan ja veroilmoituksen tekoon. Asiahakemisto helpottaa kirjan käyttöä.

Kaikki kirjat