Kommentit (10)

 1. Kirveelläkö meinaat halkoa?

 2. Iso-oksaista kuusipölkkyä.
  Ei onnistu kirveellä

 3. Puuvaja melko täynä,räystään allekko pinoa alat ennen pitkään latomaan.

 4. Ei ehkä onnistu helposti yhdellä kirveellä, mutta kahdella ja lekalla sekä kiiloilla!

  Varmasti hyvää harjoitusta ja todelllista hyötyliikuntaa. Ei tosin hyötyliikuntaa taloudellisessa mielessä.

 5. Mies, saha, kirveet, leka ja kiilat. Bravo. Kumma jos puut ei halkea. Taloudellisuus tuleekin kotimaisesta energiapuusta.Tuulenkaadot laitettu polttopuuksi vai onko tyvet kuusissa hapantuneet? Mittasuhteitten perusteella teet tuossa puolimetrista uunihalkoa? Tuollaiset kuuset ovat usein kierteisia pirulaisia. Ee kaet tuota puuhasteluksi lasketa. Laiskempi oli etsinyt konetta halkomiseen.

 6. Tuulenkaatoja.Happamoitumista ei ole havaittu tässäkään tapauksessa.Olet veliseni tarkkasilmäinen,puolimetrisiä pöllejä.
  Ensiviikolla pitää käydä hakemassa vieläkin järeämpiä tuulenkaatoja.
  Puuhastelujahan Ironin hommat on erään tahon mielestä.

 7. No joo, joskus pitemmän päälle elämässä kannattaa ottaa konevoimat ja kaverit avuksi. Tuppaa liiasta rehkuamisesta kulumaan nk. paikat . Ei sen puoleen, mikäs tossa on pikkaaasen joskus voimiakin käyttääpi ; )

 8. Puuhastelua kenties, mutta tuossa on jo hetkeksi puuhaa. Minä ottaisin kyllä jo koneet apuun jos tarkoituksena ei ole maksimoida kirveenheilutteluaikaa.

 9. Halonhakkaajia on moneen lähtöön,viime kesänä näin semmoisen jonka touhu toi mieleen Chaplinin filmit,enistään konkeloon kaato,sahalla sitten hipaisi puuta ja oli samantien selällään käynnissä oleva m-saha sylissään,parin minuutin työskentelyn jälkeen mahoton rykiminen.

 10. Juuri noin. Lisäksi henki kulki vain persereiän kautta ja toinen sankari pullisteli kuin sammakko.
  Valitettavasti unohtui lähettää kutsu korhola kakkoseen noille sankareille.