Kommentit (8)

  1. Tällainen huippujoukko olisi kiva nähdä hommissa vaikka omalla palstalla. 🙂

  2. Onko tämä hirvijahtia nyt uudella pukukoodilla. Ja kypäräkin näköjään tullut varustukseen. Kuinkahan hyvin suojaa harhalaukauksilta?

  3. Pelastusopistolaisten kanssa metsässä.

  4. Liekkö tuo kauimmainen ryypyllä?

  5. e-h on opettanut hyvin näitä pelastajia! Eräs emäntä kertoi parista nuoresta miehestä jotka hän vei tässä takavuosina kaatamaan naapurin metsästä erotetulle tontille talonpaikkaa ja piha-aluetta. Naapurit oli töissä ja olivat pyytäneet naapurilta näyttöapua. Pojat sai aikaan muutaman konkelon ja kannot oli n 30 senttiä liian pitkiä. Tuli monta klapiaihioo kun isäntä katkoi kannot että saivat ajettua puut pois.

    Pelastusopiston käytyään samat miehet on olleet kaatohommissa metsissä ja tonteilla. Jälki on joka paikassa ollut hyvää. Emäntä joka tätä kertoi on ollut sahan kanssa metsässä ja opiskellut alaa sekä hallitsee metsätaitoilunkin. Ainakaan näiden miesten koulutus ei ole mennyt hukkaan. Välitän tässä kiitokset e-h lle!

  6. Tuli kuvasta mieleen parit puumiespäivät aika kauan sitten. Silloin oltiin tosin siviilit päällä. Tuo kauempana ollut henkilö olisi ollut joko ryypyllä tai päästämässä ennen juotua ulos.

  7. Hiljainen hetki kuusen juurella ,ennen kaatokellistystä.

  8. Kiitos Pinsiöläinen,mutta viimeisin metsurioppilas joka oli mukanani niin hänestä tuli nuohooja vaikka piti tulla metsuri,kait multa jokin meni pieleen opastaessa.