Kommentit (6)

  1. Jos olisi karpaloita katselemassa tuolla soistuneella rannalla, niin saattaisi kauhun väreet kiitää pitkin selkäpiitä, kun tuota pussukkaa lähestyisi.

  2. Mitäs turhia. Kyllä ne karpalot myyntiin kelpaisivat. Saattaa tuo olla myös naapurin riski emäntä. On juuri sukeltanut.

  3. Meillä päin samantyylisiä lampia paljon…oltiin poikasena kalassa monta yötä kavereitten kanssa kesäisin on näin vanhempana kivaa miettiä niitä reissuka ja kesäisiä käen kukuntoja ja tietysti loimussa kypynytttä haukea .nam

  4. Se hirvenraato siellä on. Lampi on hyvin kirkasvetinen, koska saa vetensä laajasta lähteiköstä. Nyt siis raato saastuttaa sitä.

    Lampi kuuluu n. 40 ha:n luonnonsuojelualueeseen, joka luovutettiin valtiolle maanvaihdossa 1999. Keski-Suomessa ei kovin paljon ole tällaisia koskemattomia maisemia, koska innokkaat ojittajat pilasivat niitä 1970-luvulla.

  5. Eikö sitä raatoa voisi hinata maihin jos epäillään että se saastuttaa vettä.

  6. Lammesta lähtevä puro häipyy maan alle, joten ei siitä ole haittaa kauemmas. Kun ollaan luonnonsuojelualueella, niin kaiketi tällaisten tapahtumien pitää antaa mieluummin olla ilman ihmisten puuttumista asiaan.