Espanjan männyt

Erikoisia oli nuo Etelä-Espanjan pinjat, kun kasvoi neulasia kaarnankin väleissä. Nää oli kyllä arboretumin puustoa. Kaverini osti tuolta Malagan likeltä talon, jota kävin pari kk sitten katsomassa. Jokohan sieltä saisi isompiakin tontteja pinjoineen puolella hintaa?

Kommentit (9)

 1. Perhana, peikonlehtikö siinä kasvaa kenttäkerroksessa..?

 2. Siinä monimuotoisuus oikein kukoistaa; havupuun hapan punaisenruskea neulaskarike on nostanut viljavuuden huippuunsa, kuten meillä kuusettaminen sorkkaeläinlaiduntajien suosiollisella avustuksella.

 3. Ja lenkous ja mutkaisuus on sitten silmiin pistävää.

 4. Oli mitä oli! Kuvaaja on kumminkin löytänyt mielenkiintoisen kuvakulman ja tilanteeseen soveltuva laaja-alainen syväterävyys on omiaan lisäämään kuvan informatiivista antia. Julkaisukelpoista kamaa niinsanoakseni. Kelpaa siitä kommentit lausua.

 5. Nyt jokainen tietää miksi Suomi elää metsästä.

 6. Anti on todellakin informatiivinen: maa on punaisella vaan ei mustalla muralla kuten havumetsässä kuuluukin olla. Hälytyskellot soivat mutta kekkerit vaan jatkuvat kuin tyhjää vaan.

 7. Kuva on hyvä.
  Mutta on teillä turhan paskan jauhajilla jutut!

 8. Lapin sodan evakkona kysyisin , että mikä se näissä jutuissa ”ensolaisen evakon” mielestä on sitä p…n jauhamista?

 9. Kyllä se lehtikuusikin versoo neulasia (oikeastaan lehtiä) suoraan rungosta. Jos harvennat ja heti pystykarsit lehtikuusia, niin runkojen saadessa valoa runsaammin ne vesovat herkästi rungosta.