Kommentit (10)

 1. Energiapuut ja latvojakin sieltä viereisen kuvan kuusikosta. Raivaus tuli siis tehtyä harvennuksen yhteydessä.. Tätä kai kutsutaan yhdistelmähakkuuksi. Lahot haavat pinossa on pihapuista.
  Paljon helpommalla olisi harvennus tosiaankin onnistunut jos raivaus olisi tehty parivuotta ennen harvennusajankohtaa.

 2. Paljon on energiapuun myyntihinta?

 3. Sen hinnan näkee sitten ensi syksynä kun nämä puut myydään. Antaa kesän kuivattaa. Tuossa aikaisemmin myin 20€/ kiinto. Muut ei kai o myyneet kun ei kukaan kommentoinut. Tai sitten se on suuri salaisuus.

 4. Meilläpäin on 8€/m3 pystyhinnat olleet energiapuulla kun vanhoja myrskypuita ja ötökkäpuita tulee vastaan paljonkin, hankintahinnoista ei tietoa.

 5. Mulla oli pikkuläjä karsittua rankaa,niin 25e oli hankintana,meni Jyväskylän energialle,

 6. Sattuipa äsken silmään Harvestian merkkaama kohtalainen pino puuta, melkoisen pönäkkää pölliä – tukin mitat täyttävää kuusta näkyi olevan. Lapussa luki, että LAHO. Mihin ne viedään, energiaksiko?

 7. Luulisin jos Kuopion lähistöllä ovat,niin menevät energiaksi Kuopion lämpövoimalaan,Harvestia toimittaa sinne energiapuuta haketettuna.

 8. Täälläpäin lahokuusi menee sellutehtaalle.

 9. Energian hinta tuntuu vaihtelevan kovasti täällä päin. Helmikuussa meni 50 m3 hankintana koivun rankoja+ jotain turhaa roskaa lähinurkilta, 23 e ison tien varressa.

 10. Eikös lahokin kuusi ole arvokkaampaa selluna kuin energiana?