Kommentit (9)

 1. Kelpaisi kyllä itsellekkin. Onko bensa/petrooli vai jo diesel?

 2. Yleensä lähes aina löytyy Pomarkusta paikallisesta Auto-ja Konemyynti Setälästä myynnistä. 3000 alkaen näkyy hintaa pitävän. Kun nyt tarkistin oli vain 35 ja 135 mutta kesällä näitäkin oli rivissä muutama. Hienoja möksäkoneita!
  Saman yrityksen etusivulla näkyy vielä minunkin Valtrani hiukan vissiin jäänyt mainostarkoituksella.

 3. Jos en paljon valehtele niin olikos tää vm 1960. Tällä machiinalla on tehty vuosikymmeniä hankintahakkuita Hartolassa päin. Hiukka öljyä vuotaa tms. Laitoin kuvan malliksi, kun tossa jossakin kuvakeskusteluketjussa haikailivat wanhojen raktoripelien perään…..

 4. No sehän on sitten kotipitäjän naapurissa. Taisi loppua jo 1956 näitten valmistaminen, sitten tuli 35 tilalle. Ja olihan näitä pelkällä bensakoneellakin, pääsi äsken unohtumaan.

 5. Hiihtoniilo:
  ”Jos en paljon valehtele niin olikos tää vm 1960. ”

  Kivakun laitoit kuvan, mutta tuohon ikään saat panna lähes 10 vuotta lisää.

  Terveisin: korpituvan Taneli

 6. Täällä voi katsella vanhoja traktoreita:
  http://www.traktorimuseo.fi/

 7. Ok -siis tod näk. jo 50- luvun tuote. Käsittääkseni toi kulkee bensalla.
  Vaimo lupasi Heikiltä kysellä hankintavuotta ja katsella sellaista valokuva arkistoa lisää, jossa ton trakvaattorin pronssimaha näkyy…palaan asiaan kunhan machiinan hankintavuosi/vm selviää.

 8. Itse asiassa sehän taitaakin olla kultamaha-35 eikä pikkuharmaa. Kuvakulma vähän sekoitti. Voi se silloin ollakkin 1960 ostettu vaikka malli uudistui 1959. Pellit muuttuivat punaisiksi ja kone Perkinsiksi. Harmaat olivat Standardin koneella ja diesel vaati kesälläkin kaikki rituaalit käynnistyäkseen.

 9. No niin, sain vaimolta arkistosta yhden kuvan jossa paremmin näkyy trakvaattorin pronssimaha. Ehkä porukka tunnistaa toisesta kuwasta mallin paremmin….Aloitan lataan toista kuvaa.