Kommentit (5)

 1. Anton Chigurh

  Holtittomien sorkkaeläinlaiduntajien mukaan tässä ei voi olla hirvituhoa, koska ei ole houkuttelevaa lehtipuustoa lainkaan.

  Sekundaa on se eduskunta, joka juhlapuhuu biotaloudesta eikä halua nähdä tätä katastrofia. Ja MTK on muka puuntuottajan asialla.

 2. Anton alkaa heräillä tuon MTK.n suhteen. Mutta pitää muistaa että se MTK tosiaan on nyt myös MHY. Ja sitä Antonin kaltaiset eivät juuri ole arvostelleet. Kysynkin miksi MTK ei nyt toimi MHY-verkostoa painostaen isännän äänellä hoitamaan holtitonta sorkkaeläinlaidunnusta tolkulliseeen tälliin.

 3. Anton Chigurh

  Korholan metsäseminaarissa viime vuonna (2014) sanoin paikallisen mhy:n toiminnanjohtajalle pekka sahlmanille, että MTK:n kelkkaan ei pidä lähteä ennenkuin tuo holtiton sorkkaeläinlaidunnus loppuu.
  Tiirola oli kutsuttu vastaajaksi (Matti Kärkkäinen oli paikalla, ja moni muukin), mutta herra ei suvainnut ilmestyä paikalle.

 4. just joo laatua hallutko 100 kanturaa

 5. JacktheRibber

  MTK:n metsäjohtaja hakkarainen lausui (kirjoitti) helsingin sanomien mielipide-osiossa (27.08.2015) muunmuassa seuraavaa:
  ”Metsäbiotalouden näkymät ovat kuitenkin erittäin lupaavat. Näyttää siltä, että metsäsektori on avainasemassa, kun Suomi nostetaan tästäkin suosta.”

  Sorkkaeläinlaiduntajien tylsän käsikassaran (herra hakkarainen) löysää lätinää. Kun sorkkaeläinongelma poistetaan (viimein), täällä pystytään tuottamaan helposti 200 miljoonaa kiintokuutiometriä laadukastakin puuta vuodessa.

  Metsänomistajia on 740000, josta joukosta 40000 harrastaa sorkkaeläinlaidunnuksen tuottaman sadon korjuuta (7 miljoonaa kiloa sitkeää lihaa, joka määrä pystytään tuottamaan 7000 hetaarin viljoilla), sadon, joka vaatii kypsyäkseen 30 miljoonaa hehtaaria (kuvassa näkyvin seurauksin).