Kommentit (6)

 1. Ei niinkään erikoinen, vielähän noita 50-luvulla tehtiin. Taitaa minullakinmolla pari kappaletta tallella.

  Terveisin: korpituvan Taneli

 2. Ei taida olla arvo enään tuo 100 tonnia?
  Ainaismetsävakuutus on mielenkiintoinen aikakautensa tuote, toimin 2000- luvun vaihteessa vakuutushommissa, joillakin metsän omistajilla oli käsitys että heidän metsissä oli vakuutusturva kunnossa kun pappa oli tehnyt aikoinaan ainaismetsävakuutuksen.

 3. Aivan,
  vasta eräästä vakuutusyhtiöstä tulleen lehden mukaan näitä olisi Suomessa vielä voimassa peräti 200 000. Tilasidonnainen vakuutus on kyllä voimassa ikuisesti, mutta vakuutuskorvausta ei ole sidottu rahan arvon muutokseen vaan mahdollinen korvaus maksetaan vakuutuksen tekohetken rahan arvon perusteella.

 4. Onko 80:n vuoden aikana metsäpaloja kyseisen tilan kohdalle sattunut,jolloin korvauksia olisi maksettu?.Arvaukseni on .että ei ole tarvinnut.

 5. Nykyvakuutus IF´issä. Sieltä joulukuun 2013 Seija-myrskystä tuli korvaus 2 päivässä. Tuo kuvan vakuutus korvaa vain metsäpalot ja niitä ei tosiaankaan ole 80 vuoteen tällä tilalla ollut. Mahtaako olla enää olemassakaan tuota ”Keskinäistä metsäpaloapuyhdistystä”?

 6. Hauska ajatus, että joku myynyt jollekin toiselle ikuisen tuotteen. Päivän arvo tuolle 1925 rahamäärälle olisi 350 €. En tiedä ostaisinko ikuisen palovakuutuksen tuolla rahalla, ehkä en 🙂