Kommentit (7)

  1. No niinpä näkyy. Oikein nätti, vaikka onkin pusikoitunut ja ylispuukin jäänyt.

  2. Millä lie lannoitettu, kun tuommosta turkkia työntää!? * * * En ala! Mulla on myös pari yritystä kuurankukista, mutta mitäpä nyt niistä. Miten tuo on oikein mahdollista? Salamaa ainakin käytetty. En käsitä. Siis nuo kukat (puskat) ovat väärällä puolella ikkunaa!

  3. Ei, kun ei ole salamaa käytetty, mutta siellä on ollut joku spotti etuoikealla ja näkymän yläosaa on taitavasti varjostettu. Pahkatar saa paljastaa, millaisin järjestelyin ikuisti tämän häkellyttävän huurremetsän!

  4. Mitähän Kisi tarkoitti kun sanoi että ovat väärällä puolen ikkunaa? Kyllä ne sisäpuolelle muodostuvat kun sisäilman kosteus jäätyy lasiin kiinni. Nykyisen aikana kun ikkunat ovat kolmikertaisia ja sisäilma liiankin kuivaa , noita ei juurikaan näe.
    Terveisin Korpituvan Taneli

  5. Yleensä puskat ja kukat ovat ulkona, eikö vaan? Mutta kiitos Tanelille arvokkaasta valistuksesta.

  6. Oltiin kylässä ja siellä oli ikkunassa tämä jäätaideteos. Ei kun kamera esille ja kuvaamaan. Otin kuvia ilman salamaa ja salaman kanssa. Tämä on otettu ilman salamaa ilman mitään kommervenkkejä. Tosin etsiskelin kyllä sopivaa kuvakulmaa saadakseni auringon säteet osumaan sopivasti ”jäämetsään”.

  7. Miisu, et kai yritä vihjata, että minä olisin joku vastarannan kisi?