Kommentit (10)

 1. On muuten ilikee herätys kun uamulla talon seinään ruppee tuommonen hakkoomaan. Erehty vissiin mittaritaulua luulemaan ötököks kun sen kohalle ol ruvenna hakkoomaan.

 2. Millaisella kameralla otettu kuva ja kuinka kaukaa?

 3. Luulenpa että sähkökaapin rummutus toimii reviirin merkkauksena …

 4. Ihan puuseinää se hakkas jossa seinän sisäpuolella mittaritaulu. Koulussa muistaakseni aikanaan opettivat että tikat voi sähkön sirinää erehtyä luulemaan ötököitten liikkeeksi puun sisässä. Mene ja tiedä sitten.

  Mutta hieno on kuva kummiskin 🙂

 5. Palokärjellä on tosiaan hieno systeempi pääkopassa vaimentamassa iskuja. Kiihtyvyydet on sitä luokkaa, että kovin alkeellisella systeemillä ei pärjää.

 6. Viime vapailla tuli muutaman vuoden tauon jälkeen nähtyä harmaapäätikka. Lintu koputteli ikkunan karmeja ja kurkisteli välillä ikkunoista sisälle. Sekametsäkuviot ja siellä täällä olevat vanhat haavat on kai houkutelleet tikan paikalle.

 7. On se tikka voinut oppia jossain toisen talon luona ruokinnalla ollessaan, että kun koputtelee ikkunan takana niin pian sieltä isäntä tai emäntä tuo lisää syötävää lintulaudalle. Kun ennen käytettiinn öljykittiä ikkunalasien kiinnityksiin, saattoivat tiaiset naputella kitin parempiin suihinsa.

 8. Joku väitti aikanaan, että pystylaudoitus sekoittaa tikkaa luulemaan lautaa puuksi. Olen kyllä itsekkin nähnyt pystylaudoitetun talon, johon palokärki oli tehnyt reikiä.

 9. Onneks nuo palokäret on tottelevaisia lintuja -> usko kerta sanomisella että ei talloo sua hakata. 😉

 10. Kenties joku täysin luonnosta vieraantunut kaupnkilainen voisi ihmetellä ilman palokärkeä tuota koloa ja arvella, että onpas ollut pitkäjalkainen majava!