Kommentit (8)

 1. Onko?
  Ikkunaa.
  Kaminaa.
  Laveria.
  Päytää.

 2. Kuinka pitkällä tuo lipan reuna on seinästä mitaten? Kestääkö varmasti lumen painon? Kuva saattaa toki hieman valehdella.

 3. Pulpettikaton vasat laudoituksen alla piilossa? Hirret harmaannutettu rautavitrillilla?

 4. Komea on. Itselläni vähän saman mallinen, joskin lautarakenteinen.

  Penkasta päätellen tuohon eteen taitaa tulla jonkinlainen kuisti? Ainakin itse suosittelisin. Toimii hyvin siinä mielessä, että kun poltan nuotiota edessä niin siinä on hyvä mukavalla säällä säilyttää rojuja ja jopa oikasta selkää.

  Ulkonäkö mulla muuttui huonommaksi, laatikkomaisemmaksi, koska laitoin lipan kohdalle sivuille harvan laudoituksen. Olevinaan tuulen suojaksi. Toimii ainakin siinä mielessä että nuotion savu jää usein paremmin pyörimään, nimittäin hyttysaikaan.

 5. ### Hieno !. Valmistusvuosi on tärkeä tuleville sukupolville

  Lähetetty: 14 h, 28 min sitten Lähettäjä: turha ###

  Juu samaa mieltä – melkein. Se vain on mukava nykyisillekin sukupolville. Sama koskee muitakin rakennuksia, ladot mukaan lukien.

  Aika usein jää miettimään, että kuinkahan kauan tuokin tönö on tuossa ollut ja onkohan kaivo lähtiessä täytetty ja oliko siinä puukansi.

 6. Kurki kyseli tuolla edellisellä sivulla oleellisimmat.
  Muuten, eikös tämä ole tehty vanhasta tavarasta? Ovi ainakin vaikuttaa antiikkiselta (jostain läävästä..?). Niin paitsi tuo lipan alusta on uutta lautaa.

 7. Lippa on noin 110 cm ja tosiaan lankuista kattovasat noin 35 cm välillä lankuista, joten uskoisin kestävän… Lämmitystä ei ole, laverisohva hakusessa jne. Piti tulla keskelle ei mitään, mutta löysi paikkansa ihmisten ilmoilta. Sähkö roikan päässä ja tähtitaivas asennettuna, lipasta löytyy otava.

  Terassi on tulossa eteen kevään aikana. Hirret kaadettu helmi-maalikussaa 2013 ja harmaa väri rautavihtrillillä. Ovi on tehty vanhoista latolaudoista, joten se harmaus ”aitoa”. Nuo otsalaudat ja ”alalaudat” vielä tarkoitus harmaannuttaa.

  Veistovaiheesta kuva löytyy 3.4.2013

  Kesää siis odotellessa ja seuraillessa alkaako viherkatto vihertää…

 8. Akkuna? Pitäähän vaikkapa hirvet havaita taimikkoa lähestymästä…