Kommentit (6)

 1. Eikös ennen sanottu hyvin kasvuun lähteneistä taimista,että lähti kuin katolta.Kasvaisi pituutta torninkorkeuden verran,ennen kuin mahdollisesti kattopettää ja koivu putoaa rehutorniin.

 2. Onko taimikon perustamisilmoitus tehty? Vaikka vajaatuottoisen harvalta tuo kuvio kyllä näin kauempaa katsottuna näyttää. Matka raivuulle on lyhyt mutta myös hankala, jos tuonne tulee enempi taimia ja perkaamitarvetta tulee.

  On sinänsä mukava huomata että uusin innovaatioin saadaan metsäpinta-alaa edellen lisättyä. Hirvivahinkoja tuohon ei ehkä tule.

  Gunnar

 3. Talossa on tarkka isäntä.
  On seurattu kasvua mielenkiinnolla ja pienen ihmetyksen saattamana. Kait siellä on sen verran pölyä että kasvualusta on löytynyt.
  Korkeallahan se on …aika näyttää?

 4. Olisiko kuitenkin kysymyksessä navetan takana kasvavan pitkän koivun latva?

 5. Tosi on! ! rehutornin katolla kasvaa.
  Otan kulkiissani kuvan myös rehutornin takaa.
  Tuo kuva on kesä 2012.
  Sitähän voi käydä paikan päällä katsomassa.

 6. Olen nähnyt ent Vaasan läänissä vanhan asutun maalaistalon, jonka katolla kasvoi rivi koivuja katon jiirissä,eli taitteessa. Taitteen kohta oli hyvin tehty päreistä (?) koska ei ollut vuotanut!

  Kateaineena oli sotien jälkeen pärekaton päälle tehty uusi kate pienistä n 300×300 mm asbestiaatoista, jota silloin jonkin aikaa käytettiin. Ei ollut palava. Haurastui ainakin pohjoisen voimakkaassa UV-säteilyssä. Eikä ollut kovin kauan vesitiivis, eikä kestänyt katolla liikkumista.