Kommentit (6)

  1. Lähtötilanne …ja ei kun poistettavia puita valitsemaan ja arpomaan ajouran suuntaa…….Onnistuuko puiden valinta….?..pysyykö ajourien väli riittävänä , ja säilyykö oikea suunta ? mitenkä saisi kieroista rungoista taiottua pikkutukkia?…ja tämä sama pimeässä…

    …(tulos kuvat 1 ja 2 )

  2. ja näidenkin puiden juurella oli merkkejä raivaussahan käytöstä . Kannot löytyivät , kun repäisi ensimmäisen ”kuusenpoikasen” pois edestä

  3. Hirvi on voinut viihtyä tällä alueella runsaan kannan aikana. Nyt ei ole näkynyt jälkeäkään viikkoihin. Hirvi tuskin on lahottanut koivuja . Sorkan jälkiin on tosin saattanut nousta kuusikko.
    …Vertaa kuvaa ”monimuotoista puupeltoa” sivu 5. Kyseinen kuvio on aivan lähellä…..järven toisella puolella.

  4. Raivaussahaa ja raakasti!!Vähäksi aikaa kasvamaan ja uudestaan koneet paikalle.Mitä muuten urakoitsija tuumasi tästä ja entä kohteen ostanut pomo??Taisivat sanoa että Pirusti töitä ja Kun halvalla sain!!

  5. Ihmettelivät molemmat. Sen verran kuitenkin on leimikolla selkeämpääkin mestaa , että hommaa on pitkin hampain jatkettava. Minä saan työstä kuitenkin palkan , mutta saako yrittäjä ja kelpaako jälki metsänomistajalle , on jo eri juttu.

  6. Ollaan taas asian ytimessä – pystykorjuu kelpoiselta harvennukselta puuttuu KAIT laatukriteerit,on pitkiä hampaita,isäntäpalvelua,hintanäkemyksiä ja metsän kuntoon laittamista hinnalla-, konstilla hyvänsä.Mutta metsätyössä kait onkin hieman aina periaatteessa siitä että laitetaan edellistentekijöiden pieniä/suuria virheitä kuntoon.