Kommentit (16)

 1. 6 m3

  Ei ole uusi, viisi vuotta tulee täyteen, Pollelle. Koirille yhteensäkin vähemmän.

 2. polle polle elä aesolles kaki, huomenna on tori päevät…..
  miten toimii metsässä kun keulaa ei ole suojattu.
  omaan mönkijään jouduin tekemään suojauksen myös keulaan.
  siltikin meni vielä jarruletku poikki kuivassa kuusen karahkassa.
  vai ajeletko valmiiksi ajettuja puita???

 3. 6 m3

  Vetonivelen suojakumi meni rikki näissä ajoissa. Ja kannon tai mättään päälle voi jäädä kiikkumaan kun ei ole pohjapanssaria. Ajolinjat on katsottava tarkkaan. Uralta hakkuutähteet raivattava.
  Jarruletkut ovat kylläkin säilyneet ehjänä. Ovat varsin ottavalla paikalla jos risu sattuu tökkäämään. Pitäisi suojata nekin.

 4. terve mikäs saha on kyydissä hq 346? ja hyvää tavaraa on kyydissä =)

 5. 6 m3

  345 käytössä. Uusi harkinnan alla. Alkaa tuo olla jo hieman tukkoinen. Mutta eipähän tule urakoitua itseään sippiin tuolla sahalla. 🙂

 6. niinpä niin, Mitäs sahaa meinasit ostaa? itsellä hq 340 ja 560xpg.

 7. Kun vaan sais jostaa hq 346. =)

 8. 6 m3

  Japsi Huskia oon aatellut ja harkinnut. Tuosta ottaisi viimeiset savut rantesahana. Tarve etupaassa halkosavotalla. Kevyemmalla varustuksella jaksaa ”riehua” pidempaan ”savotoilla”. Japsi Huski kiekui sangen pirteasti kun sain taannoin sain livena sita kokeilla.

 9. juu elikkä 543xp:tä hyvä saha se kyl varmaa on.

 10. 6 m3

  Joo, tuo 543 oli varsin tasapainoisen oloinen ja kierrosherkkä saha kun sain ”ulvottaa” liikkeen pihalla, olis ollut käytetty, muutama tankillinen sahattu, tarjolla. Mietin liian pitkään, oli ostettu pois kuleksimasta.
  543:sta ja 545:sta vertailin käsissäni, kylmiltään 543 vei voiton tasapainoisuudessa.

 11. nii joo vaikka siinä 545 onkii vähän enemmän tehoo mut jos toi 543 voittaa tasapainos niin hyvähän se sitten on milloos meinasit sen 543 ostaa, Mullakii itellää oli kahen vaiheel että kumman ostan 550 tai 560 ja 560 tuli käteen ärhäkkä peli on sekii ootko miettiny noit kahta muuta vaihtoehtoo?

 12. 6 m3

  Kovan luokan ammattilaisen vinkista katson viela Tilhin sahat. Sahan tarve etupaassa omatarve polttopuun hankinnassa. Suuremman kokoluokan sahoista en saa mielestani riittavasti etua. Siksi katse suuntautunut kevyemman kokoluokan sahoihin. Hankinta sitten kun sopiva loytyy ja tililla katetta. Nyt tulot ja menot tasapainossa. Kaikki mika tulee, myos menee.

 13. Ootkos miettiny sellasta vaihtoehtoo stihliltä kun tuo ms 261? kahvanlämmittäjillä tai ei kuhan vaan ostat sellasen sahan mistä tykkäät ja sellasen mitä ei tarvii olla koko aika korjaamassa hermothan siinä menee pitemmänpäälle eikö? =)

 14. 6 m3

  261:stä tais eritonen ammattilainen suositella. Pitää katsoa ”livenä”
  Kun nuo sahakauppiaatkin järjestäisivät koeajo mahdollisuuden kuin autokaupassa konsanaan.
  Eipä tuota nykyistä sahaa ole tarvinnut remontoida, puhdistukset ja säädöt riittäneet, vasta purin päreiksi ja putsasin sisäkalut.
  Tuon ilmansuodattimen puhdistuksessa parhaaksi havaitsin painepesureissa käytettävän mäntypohjaisen pesuaineen, n. 10%:n liuos, hetken liotti ja huuhteli puhtaaksi. Oli kuin uusi sen jälkeen.

 15. Juu ootko miettiny jo että milloo sahan hankit ja kumpaa merkkiin kallistut hq vai stihl kummatkin ovat todella hyviä mikä tuntuu käteen sopivalta, no se on hyvä että sahassa ei oo ollu vikoja täytyy kokeilla tota mäntypohjaista pesuainetta kun seuraavan kerran puhdistaa ilmansuodattimen.

 16. 6 m3

  ”Luottokauppiaani” myy nyt Huskia ja Tilhia. Ennen vain Huskia. Kun tiet seuraavan kerran vie kyseiseen kauppaan, voi tehda vertailua. Ja siella saa tingatakin, muut myy ”nettohintaan”.